Generálmajor Hynek Blaško: A opět výhrůžky předsedy EK

09.08.2017 17:57

Tak tu máme další výhrůžky ze strany EU a sice, která země se nepodvolí kvótám stanoveným EK zaplatí za každého nepřijatého migranta 250.000,- eur pokuty.

Generálmajor Hynek Blaško: A opět výhrůžky předsedy EK
Foto: Hans Štembera
Popisek: Generálmajor v záloze Hynek Blaško

 No to je síla co si bruselští páni dovolují. Došly argumenty tak se začne hrozit. To nestačí, že už jednou byla ČR kvótami těžce poškozena a bylo zničeno její zemědělství, že ze soběstačnosti se stala, za přispění českých diletantů, závislost. A máme tu máslo za 50,-Kč za 250 g.

Političtí představitelé ČR by měli okamžitě stáhnout naše poslance EP, včetně všech dalších pracovníků z Bruselu na protest proti pozitivní diskriminaci vlastních občanů, přestat odvádět povinný příspěvek do kasy EU s tím, že až se řídící orgány EU zreformují a začnou se chovat jako civilizovaní lidé tak se vrátíme a budeme fungovat dál. Do té doby se ČR na ničem podílet nebude. Moc by mě zajímalo, co by ti panáci udělali, jestliže se nepodvolíme a pokutu nezaplatíme. Vyhlásí nám válku? Zavřou hranice uvnitř EU, aby neproklouzla ani jedna česká myš? Nedostaneme dotace? No a co, stejně každá zavání korupcí. Zvedněme konečně hlavu a český lev ať zařve:“Už DOST!“

Všichni z těch tzv. starých členských zemí, tleskají a mají radost, že na nás došlo. Měli by se stydět, dlouhé roky drancovali své kolonie a dnes nás budou zatahovat do svého studu a pocitu, že jim to musí vynahradit, tím, že budou blahosklonně přihlížet, jak sem proudí davy lidí, kteří jsou v drtivé většině nevzdělaní, a pro vyspělou společnost nepoužitelní. Itálie pouští do svých přístavů lodě „neziskovek“ a pak jejich představitelé křičí o pomoc nebo dokonce vyhrožují, že jim vydají pasy a ostatní státy ať si s nimi poradí. Plaťme jim štědré sociální dávky a buďme cizinci ve vlastní zemi. Co asi budou dělat, až peníze dojdou a tzv. sociální státy se zhroutí. Nastane chaos a vraždění původního obyvatelstva s cílem zmocnit se jeho majetku?

Představitelé nám předkládají blbosti typu, zvyšují porodnost, ale už nejsou schopni říci, jakým přínosem pro společnost budou, až dospějí, kolik jich bude pracovat jako zdravotní sestry, vojáci, policisté, kvalifikovaní dělníci, inženýři, učitelé, lékaři (máme s tím své zkušenosti). Máme příklad z první republiky, kdy odcházeli z Čech a Slovenska občané do USA a váleli se žijíce ze sociálních dávek? Ne, dřeli a dřeli. Přiznejte vy z těch zemí přijímajících migranty s otevřenou náručí, jakým jsou skutečně přínosem pro ekonomiku vašich států a jak máte zmapované jejich představy o zapojení do společnosti. Dál bude růst jejich frustrace, počty jimi spáchaných atentátů, znásilnění a dalších kriminálních činů? Stane se proto Evropa jednou velkou NO-GO zónou?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty