Generálmajor Hynek Blaško: Nikdo za nic nemůže, nikdo se ničeho nedopustil, ale já mám mrtvého syna

29.12.2016 12:41

EXKLUZIVNĚ PRO PL Za posledních pár dnů od atentátu v Berlíně jsem byl, stejně jako ostatní občané, masírován různými politiky, Jandy a jemu podobnými existencemi, jak si musím zvykat na skutečnost, že terorismus se stává součástí mého života a nezbývá mi než se s tím smířit.

Generálmajor Hynek Blaško: Nikdo za nic nemůže, nikdo se ničeho nedopustil, ale já mám mrtvého syna
Foto: Hans Štembera
Popisek: Generálmajor v záloze Hynek Blaško

Za posledních pár dnů od atentátu v Berlíně jsem byl, stejně jako ostatní občané, masírován různými politiky, Jandy a jemu podobnými existencemi, jak si musím zvykat na skutečnost, že terorismus se stává součástí mého života a nezbývá mi než se s tím smířit. To je tak šílené až z toho mrazí. V této souvislosti použiji svůj případ, kdy pedofil zavraždil mého syna a já opět stojím nad jeho rakví a je mi strašně těžko, hledám možná vysvětlení proč zrovna on. Stojím nad rakví a nenávidím tento svět, který se nedokáže vypořádat s takovým lidským odpadem jako je jeho vrah. Nikdo za nic nemůže, nikdo se ničeho nedopustil, nic neporušil, ale já mám mrtvého syna. Je mi vysvětlováno, že vrah je nemocný člověk a že to tedy musím chápat. Chápat to, že je syn mrtvý a že jsem neměl možnost ho ani vidět, pohladit ho po tváři, rozloučit se s ním, protože nemocný člověk ho zahrabal jako prašivého psa a nebylo možné truhlu s ostatky otevřít, to mi prostě hlava nebere. Stojím nad rakví a zuřím, v duchu si představuji, co bych s vrahem provedl, kdyby mi padl do ruky. Divili byste se, co za zvrácené myšlenky vám přijdou na mysl. V souvislosti s tímto případem se politici bili v prsa, jak se upraví zákony atd. Vyměňte život mého dítěte za život vašeho dítěte a já osobně mu půjdu zapálit svíčku na hrob. Šílené??? PROČ???

Nikdy si nezvyknu na fakt, že můj syn už tu není a nikdy se s tím nesmířím. NIKDY.

Takže vy všichni co vítáte ty „hosty“, kteří se jako hosté nechovají a nebudou chovat, bojte se chvíle kdy třeba i vy budete stát nad rakví milované osoby a budete se zcela nepochybně za své jednání stydět v horším případě obviňovat všechny okolo sebe ze smrti blízkého, aniž byste si připustili svůj díl viny. Vy všichni, kteří nekonáte, i když je to vaše povinnost vůči nám občanům této země, vy všichni, kteří jste vykládali, jak si migranty vezmete k sobě do rodiny (Gazdík, Filipovská a další) pak zapalujte svíčky na místech tragédií a tvařte se jako trapně truchlící pozůstalí do doby než jimi skutečně budete.

Vítáte „hosty“ a tím i středověké manýry, které sem s nimi přichází a to přesně koresponduje s mými myšlenkami nad rakví, s myšlenkami na drakonické tresty v této době obvyklé. Oni jsou na ně zvyklí a jsou s nimi smířeni, tak proč jim je nedopřát. Víra jim je dokonce předepisuje. Možná by se mohly uplatnit i v naší společnosti, aby nebylo slyšet pláč nad přeplněnými věznicemi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…