Huawei: Šťastné, veselé a propojené - i letos plníme sny potřebným

17.12.2020 10:25

Strávit svátky společně je letos těžší než kdy dřív. Proto v Huawei plníme přání nejen dětem, ale i našim babičkám a dědečkům. Když jsme si o loňských svátcích připíjeli na další společně strávené Vánoce, vůbec jsme netušili, jak ty letošní budou jiné. Pandemie koronaviru Covid-19 má významný dopad na psychiku, finanční situaci, ale i společenský život napříč generacemi. A tak jsme se ve svátečním čase rozhodli přispět tam, kde je to opravdu potřeba.

Huawei: Šťastné, veselé a propojené - i letos plníme sny potřebným
Foto: Archiv Huawei
Popisek: Tereza Silbernáglová, Business Coordinator. Pedání Huawei počítače

Tisíc snů, už stovky splněných přání

Kouzlo Vánoc má v dětském světě zcela jedinečný rozměr, proto jsme se již podruhé řídili radami našich zaměstnanců Huawei v Česku a nechali si doporučit organizace z jejich okolí, kterým bychom v předvánočním čase mohli přinést radost a milé překvapení. V rámci kampaně „1000 Dreams“ si osm z nich mohlo letos vybrat vánoční dárky v hodnotě 360 tisíc korun. Do konce roku 2023 chceme postupně splnit celkem tisícovku přání těm, kteří navzdory své malé velikosti mají pro svou komunitu velký význam. 
 
Foto: Předání knížek a hraček. 
 
S programem „1000 Dreams“ oslovuje společnost Huawei od roku 2019 partnery v 16 zemích střední a východní Evropy, včetně České republiky, kde se aktivita zaměřuje na menší neziskové organizace a jiné společenské instituce. Mezi obdarovanými, jenž si letos rozdělili knížky a hračky dle svého výběru, je například Dětský domov se školou Slaný, Handicap centrum Srdce či Oblastní charita Most. „Skrze knížky a jiné formy darů chceme pomoci rozvíjet zvědavost, talent a životní elán tam, kde je to nejvíce potřeba. Díky našim zaměstnancům jsme schopni vybrat organizace, kterých si lidé z jejich okolí váží a chtějí je podpořit, ať už se jedná o zařízení malé děti, nebo také seniory. Jsme tak schopni pomáhat skutečně na lokální úrovni,“ říká manažerka projektů společenské odpovědnosti společnosti Huawei Dina Mašínová.
 
Foto: Uprostřed Veronika Moudrá, Fundraising & public relations, za Huawei Markéta Vokřálová ambasadorka akce "1000 Dreams" a Dina Mašínová, manažerka projektů společenské odpovědnosti

Každý si zaslouží být součástí společnosti

Na seniory, tedy na naše milé babičky a dědečky, je zaměřen druhý projekt společnosti Huawei, který vznikl z touhy zůstat ve spojení navzdory aktuální tíživé situaci. Většina seniorů se vzhledem ke zvýšenému ohrožení po celý rok potýká s nedostatkem kontaktu se svými blízkými. Do domovů důchodců v Pelhřimově, ale také v Sedlčanech a Březinách jsme proto věnovali chytré telefony Huawei Y6, díky nimž mohou senioři sdílet okamžiky se svými blízkými prostřednictvím běžných hovorů či videohovorů. Také mohou sledovat dění ve společnosti na online platformách, aniž by bylo jejich zdraví vystaveno riziku.
 
Nezanedbatelnou výhodou přístrojů je jejich velmi snadná ovladatelnost a ve spojení tak může být opravdu každý bez ohledu na věk či zkušenosti s technologiemi. Sociální život je právem a základní potřebou lidí v každém věku a Huawei tyto potřeby již patnáctým rokem plní i napříč Českou republikou.  
 
Komerční sdělení
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…