Ivan Bednář: Nepovedená inscenace

07.04.2019 10:45

Skandál amerického herce J. Smolletta, který proti sobě v Chicagu zinscenoval rasistický útok, prověří FBI. Chicago poslalo Smollettovi účet na 100 tisíc dolarů (více než 2 mil. Kč) za vyšetřování.

Ivan Bednář: Nepovedená inscenace
Foto: pixabay.com
Popisek: Násilí - ilustrační foto

Homosexuální herec černé pleti, po otci židovského původu, vypověděl, že mu dva běloši rasisticky a homofobně nadávali, dali mu provaz kolem krku a polili ho chemikálií.

Kriminalisté zjistili, že Smollett si na přepadení najal černošské bratry. Ti vypověděli, že byl nespokojen s platem a chtěl dodat impulz filmové kariéře. Jako málo známý herec ze seriálu Empire bral za jednu epizodu 125 000 dolarů a to se mu zdálo málo. Místo toho má teď na krku policejní vyšetřování, tučnou pokutu a ze seriálu ho vyhodili.

Inu, všechna sláva, polní tráva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …