Ivan Bednář: Starosta Čižinský Hip hop

08.09.2019 14:16

Graffiti se stalo jedním z negativních projevů kultury Hip hopu, označované za kulturu protestu (přestože jde většinou o jev zcela nekulturní).

Ivan Bednář: Starosta Čižinský Hip hop
Foto: Hans Štembera
Popisek: Starosta Prahy 7 Jan Čižinský

Lehko se to blbne, když chybí rozum, říkávají na chalupě místní obyvatelé. Virus „blbnutí“ bez zdravého rozumu v poslední době zřejmě přeskočil z jihočeské vesničky do Prahy 7, kde vládne úlisný starosta Jan Čižinský. Po jiných ulicích (např. Veletržní) nechal Čižinský nově pomalovat a osázet výsuvnými sloupy, zabraňujícími vjezdu, ulici Strojnickou.

Myslícímu člověku to vzbudí oprávněné obavy, že každý takový neuvážený zásah do komunikace zhoršuje prostupnost pro vozy Integrovaného záchranného systému a tím se logicky prodlužuje doba dojezdu v případě havárie. S prodlužováním dojezdového času logicky klesá i procento naděje na záchranu lidského života.

Navíc se už teď profesionální hasiči obávají, že nemají šanci dostat se do ulice s výškovou technikou. Je na čase, aby si starosta Čižinský uvědomil, že veřejné komunikace nejsou ulicemi na dětském hřišti, kde si lze vyhrát s pastelkami a kyblíčky na písek.

Zdi, počmárané graffiti jsou novodobým zlem v pražských ulicích. V Praze 7 k nim přibývají počmárané ulice.

Ale pozor, nemyslete si, že virus blbnutí není přenosný. Z Prahy 7 už přeskočil na radnici Prahy 1, kde se usalašil bratr Pavel Čižinský. Dopravní situace v centru města se zvolna ocitá ve stavu trvalého kolapsu.

Poté co starosta Čižinský vyhlásil stav Klimatické nouze, vyhlašujeme stav Mozkové nouze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

15:49 Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

Minulý čtvrtek jsem si pustil, tak jako každé ráno při cvičení, ČT24 a vyslechl jsem mj. vysvětlení …