Ivana Haslingerová: Němcová se z Klause v sukních změnila v jeho nepřítele

13.09.2013 11:40

Ať jsi vlevo nebo vpravo, hlavně že jsi Havlista. Tak zní skutečné heslo voleb napříč stranami, s výjimkou několika menších uskupení.

Ivana Haslingerová: Němcová se z Klause v sukních změnila v jeho nepřítele
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslava Němcová

Podle lídrů kandidátek slaví proevropští neomarxističtí havlisté vítězství ve všech stranách. Rozprostřeli se za podpory jimi ovládané České televize, Českého rozhlasu a významných deníků po celém politickém spektru.

Díky podpoře většiny neziskových organizací placených bohatě našim státem a Bruselem z nich peníze tečou do všech stran. Bůh proto ochraňuj naší zemi před touto tsunami prohavlovské levice říkající si pokrytecky pravice, jejímž výsledkem bude přijetí eura a dalších nesmyslných zákonů EU, které definitivně zničí poslední zbytečky naší státní suverenity a naší svobody.

Letošní volby budou tudíž bojem za naší svobodu a nezávislost. Tento boj bude sváděn havlovskými elitami, které představují ideologii Evropské unie, se všemi ostatními politiky. V bývalých pravicových stranách to bude boj mezi levicovými Havlovci a  pravicovými klausovci, v levicových mezi havlovci a ještě levicovějším marxistickým zbytkem. Podle toho, jací lídři vedou kandidátky ve všech stranách, je toto rozdělení již jasné a vítězství prohavlovských politických elit se dá, s výjimkou komunistů, čekat napříč stranami.

A to počínaje čistě havlovskými stranami  ANO, TOP 09 a KDU-ČSL až po rozpolcené ODS a ČSSD. A nejhorší je, že pro pravicové voliče uznávající tradiční hodnoty a chtějící zachovat alespoň poslední zbytky naší státní suverenity neexistuje alternativa výběru kromě několika malých uskupení. Havlisté snící o socialismu s lidskou tváří a nenávidějící kapitalismus tím, že ovládli všechna významná média - Českou televizi, Český rozhlas i nejvýznamnější deníky, systematicky obsadili každou část veřejném prostoru.

Senát již levice ovládla dávno a nyní jim zbývá dobýt poslední baštu - Poslaneckou sněmovnu. Nebezpečím pro demokracii a pro pravici není totiž, jak hystericky vykřikují Miroslav Kalousek a Miroslava Němcová, prezident Zeman. Nebezpečím pro demokracii a pro pravicové směřování jsou oni sami a jejich prohavlovsky a proevropsky orientovaní kolegové. A pokud někdo nevěří, že naši politiku ovládli napříč stranami havlisté, pak ať se se mnou porozhlédne po lídrech stran na kandidátkách:

Havlisté volí ANO, TOP 09 či KDU-ČSL

O vlajkové lodi proevropských havlistů TOP 09 netřeba hovořit. Nyní jí navíc vyvstala konkurence v Babišově ANO, která má za lídry opravdové havlistické superhvězdy v čele s bývalým senátorem Jiřím Zlatuškou, hercem  Martinem Stropnickým a Martinem Komárkem. Nenechme se proto mýlit, že jen proto, že je údajný bývalý agent StB Babiš kapitalistickým miliardářem, jde o pravicovou stranu, i kdyby to sebebrilantněji o sobě hlásala ústy profesionálního novináře Komárka.

Pozor také na poněkud zapomenutou stranu KDU-ČSL. Tam excelují skutečně klasičtí intelektuální havlovci od zběhlého katolického kněze Daniela Hermana, který je dlouhodobě spřátelen s městskými církevními liberály vydávajícími se za katolíky v čele s Tomášem Halíkem. Ve středních Čechách stojí v čele kandidátky proromský aktivista Ivan Gabal a v Hradci Králové vede kandidátku veřejnosti prakticky neznámý  předseda Pavel Bělobrádek.

Nikde jsem nezaznamenala na kandidátkách této, alespoň dle názvu křesťanské, strany přítomnost zástupců nejsilnější církve u nás - katolíků. Je to varovné a věřící by se neměli dát mýlit názvem, ale bedlivě prostudovat, koho budou doopravdy volit.

K havlistům se v minulosti vehementně hlásila i Strana zelených - SZ. Na štěstí překvapivě oslabena jejím bývalým předsedou Martinem Bursíkem, který si založil jakousi liberální ekologickou stranu nazvanou LES. Jako by mu nestačila zničená celá Šumava, ještě se zřejmě bude snažit zničit i zbytek lesů u nás. Na štěstí to vypadá, že bude mít problémy se získáním dokonce i  tříprocentní hranice potřebné pro získání státního příspěvku.

Havlističtí neomarxisté jsou i  v ČSSD

A pozor, havlistická neomarxistická křídla vznikají i v levicových marxistických stranách. V ČSSD obsadilo na kandidátkách toto tzv. sobotkovské křídlo nejvíce  volitelných míst tím, že velmi rychle rozehráli se svým neomarxistickým PR Jakubem Patočkou strach ze Zemana u všech socialistů.

Dokonce v této straně vypukl dosud nebývalý boj mezi klasickými sociálními demokraty a tímto křídlem, do něhož patří kromě Bohuslava Sobotky i Jiří Dienstbier a Vladimír Śpidla, takže odstavení členové z kandidátek v Ostravě, Plzni a Olomouci dali věc až k soudu. V Ostravě se na kandidátku nedostal dokonce ani zasloužilý primátor Petr Kajnar.

Pro skutečné pravičáky jsou volby tragédií

Co je ovšem pro skutečné pravicové voliče v současných volbách hotovou tragédií, je chování jejich bývalé vlajkové lodi ODS, která páchá každým dnem před očima televizních diváků pozvolnou a systematickou politickou sebevraždu. Je opravdu tragické, jak ji Havlisté rozežrali zevnitř. Začalo to Mirkem Topolánkem, pak Petrem Nečasem a nyní již i Miroslava Němcová se z "Klause v sukních" , jak ji ještě nedávno přezdívali, změnila v jeho nepřítele a v Havlistickou aktivistku hladovějící na protest proti levici namísto opravdové a mnohem obtížnější skutečné politické práce, k níž měla ještě donedávna jako třetí nejvýše postavený politik v naší zemi obrovský mandát, jen ho využít. Bojovat proti Zemanovcům měla v době prezidentské kampaně, nyní je již pozdě práskat dveřmi na Hradě.

A co je opravdu smrtící, že ODS v mocenském boji havlistů o vedení odstranila prvního seriózního předsedu ODS po odchodu Václava Klause z čela strany, Martina Kubu, z vedení pražské kandidátky do bezvýznamného jihočeského regionu. Pro bývalé příznivce ODS je pohled na pražskou kandidátku zničující. Nejenže ji v proklausovsky orientovaném městě vede někdo, kdo způsobil, že tohoto státníka ODS odmítla jako lídra, ale ještě ke všemu v městě plném konzervativních voličů se k tomuto volebnímu klání spojila s homosexualistickou aktivistkou, poslankyní Janou Černochovou, a s policií obviněným exprimátorem Bohuslavem Svobodou.

Jak mohla ODS zapomenout, že po Sarajevu právě v Praze Václav Klaus získal 47 % hlasů i přes předchozí propad ODS na 11 %. Jak mohla zapomenout, že právě Praha byla skalním voličským místem jeho konzervativní pravicové ODS.  Jak mohla tak podlehnout havlistickým novinám! A pohled na další kandidátky jen dokládá, jak silný vliv mají v ODS Havlisté.

Když se prozradilo, že se poslankyně Ivana Řápková schází s Václavem Klausem, byla z kandidátky v Ústí vyhozena, europoslance Ivo Strejčka dokonce chtěla ODS vyloučit ze strany za jeho "klausovské názory" a to, že  svého nejschopnějšího ministra životního prostředí Tomáše Chalupu vyškrtla za "proklausovské názory" z kandidátky vůbec, je již opravdu dokladem, že její vedení zešílelo. Jen na Šumavě a na venkově co by pro ODS Chalupa získal hlasů!!! Sice se budou její současní lídři povalovat v poslaneckých lavicích, ale pokles hlasů pro stranu jako celek bude zřejmě zdrcující.

Ekonomicky liberální strana Svobodných Petra Macha promarnila opětovně příležitost a nevyužila toho, že Petr Mach byl tak oblíbeným žákem profesora Klause na VŠE, že mu svěřil vedení svého Centra pro ekonomiku a politiku a nejenže ho nepožádala o pomoc, ale dokonce několikrát odmítla spolupracovat s dalším euroskeptickými uskupeními ve volebním bloku Hlavu vzhůru, k čemuž tehdejší Hrad nabádal. Zřejmě načetl Jirotkova Saturnina. Jinak by věděl, že teta Kateřina by určitě zvedla výstražně prst a  několikrát by mu opakovala přísloví "Pýcha předchází pád".

A nepomohlo by mu ani protestování, že on jako libertarián a atheista přece nemůže jít do slepence, který dokonce obsahuje i bigótní katolíky. Tuto platformu se podařilo nakonec vybudovat Janě Bobošíkové. Všem je jasné, že má takové narychlo vytvořené uskupení řadu chyb, že jsou v něm jistě sdruženi i členové, s nimiž by se normálně liberální ekonom nedružil a že proto nemohl profesor Klaus za tento blok přímo kandidovat, ale na druhou stranu je to jediná opravdu nehavlistická a protievropská platforma a její lídři, jako jsou bývalá členka Svobodných Liana Janáčková, bývalý člen Svobodných pan Nechvátal, bývalý člen ODS Michal Doktor a další svědčí, že jsou tam čestní lidé, kteří by ve svých regionech mohli pravicové voliče zaujmout. 

Že se tito lidé  shodnou v boji proti hlavnímu nebezpečí, které hrozí po skončení voleb - na boji proti omezení národní suverenity, proti multikulturalismu, proti euru, proti přistěhovalectví, proti podpoře nejrůznějších NGO, proti ekologismu, proti homosexualismu proti positivní diskriminaci, pedofilii a naopak budou bojovat za podporu tradiční rodiny, křesťanských kořenů naší evropské kultury.  A to není rozhodně málo. Pokud se dostanou do Sněmovny, budou tam moci vystupoval každý samostatně a mohou tam prosazovat i své dílčí požadavky a to včetně libertarianismu.

Jak trefně přirovnal Ladislav Jakl. Když prchá několik vězňů z kriminálu, neptají se, za co sedí a co budou dělat na svobodě. Prostě se domluví na hlavním cíli - na útěku - a po něm si jdou každý svou cestou. Podobně by se měli všichni konzervativní pravičáci sjednotit na několika zásadních bodech a teprve až budou ve Sněmovně, tak si každý ještě některé méně důležité body může  prosazovat. Jako když chtějí fotbalisté hrát fotbal, musejí si nejdřív vybudovat hřiště, na němž ho mohou provozovat.

Škoda, že ani na několika Hovorech na pravici pořádaných Akcí D.O.S.T. se nepodařilo přesvědčit pánům Semínovi, Jaklovi, Hájkovi a dokonce ani profesoru Klausovi  Petra Macha, že v současné době je to jediná možnost, jak alespoň v opozici bojovat proti levicovým Havlistůlm ve Sněmovně. Účastí Svobodných by platforma Hlavu vzhůru získala spolu se Solidaritou mnohem větší sílu. A kdyby se stal jejím lídrem Václav Klaus, mohlo se zabránit mnoha pohromám, které se na nás všechny po volbách nahrnou. Ale již je pozdě plakat nad rozlitým mlékem.

Takže přeji všem pravičákům zvednout hlavu a sledovat pozorně, co se bude dít a jak se postaví ke všemu státník, kterého naše země má - Václav Klaus.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Fragmenty.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.