JE TO TADY: Petice občanů za umožnění účinné ambulantní péče COVID-19 bezodkladnou legalizací léku Ivermektin a jeho rychlého dovozu do ČR

02.03.2021 21:46

Lékař MUDr. Štefan Horák, daňová poradkyně a bývalá senátorka Ing. Jana Juřenčáková a advokátka Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová se inspirovali na Slovensku a chtějí pomocí petice občanů dosáhnout urychlené legalizace léku Ivermektin.

JE TO TADY: Petice občanů za umožnění účinné ambulantní péče COVID-19 bezodkladnou legalizací léku Ivermektin a jeho rychlého dovozu do ČR
Foto: archiv
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová

Motto trojice členů petičního výboru zní:
„Chceme nahradit LÉČBOU to velké NIC, které se nachází mezi cílenou prevencí a zachraňováním kritických stavů.“

Petice žádá vládu ČR a její členy o okamžitou a účinnou ochranu občanů ČR před epidemií a bezodkladné umožnění účinné a včasné léčby nemoci COVID-19 v České republice.

Petice žádá v zájmu odvrácení dalšího šíření epidemie a urychlení návratu k běžnému životu žádáme vládu a Parlament ČR

  • bezodkladně umožnit a doporučit lékařům účinnou a levnou ambulantní léčbu COVID-19 podle terapeutických protokolů a zkušeností dnes už nejen zahraničních lékařských pracovišť, jmenovitě podle košických protokolů a zkušeností od doc. MUDr. Pavola Töröka, CSc., které byly inspirovány protokoly od Dr. McCullougha et all., publikovanými v srpnu 2020(1) v aktualizovaných verzích a protokoly MATH + I-MASK (2) vyvinutými specialisty Front Line COVID-19 Critical Care Alliance.
  • Bezodkladně legalizovat lék Ivermektin v souladu se zákonem o léčivech č. 387/2007 Sb., § 8, odst. 6, zabezpečit jeho dovoz a zpřístupnit ho ambulantním lékařům a lékařkám stojícím v první linii boje s epidemií. V současné době je už k dispozici více než 40 vědeckých studií, které potvrdily, že tento 40 let známý a od roku 1987 používaný lék, kterým byly stovky milionů lidi vyléčeny z několika druhů závažných parazitárních chorob, má účinek i při léčbě COVID-19. Zlepšení stavu při včasné léčbě dosahuje 80-90%. Zdroj: http://c19ivermectin.com/. Ivermektin je standardní lék na seznamu základních léků WHO. Tento lék je využíván proti COVID-19 např. v USA a nejblíž ve Slovenské republice, kde byl povolen k léčbě dne 27. 1. 2021. Viz: https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-27-01-2021-ivermectin
  • Dát tak možnost volby občanům, potenciálním pacientům, svobodně se rozhodnout, zda chtějí být tímto lékem – Ivermektinem, léčeni a uzdraveni.

Petiční výbor:
MUDr. Štefan Horák, Zlín
Ing. Jana Juřenčáková, Rokytnice (okres Zlín)
Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová, Mohelnice, Olomoucký kraj

Petici můžete podepsat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…