Jan Urbach: Joe Biden prosazuje zájmy transsexuálů

05.06.2021 7:34 | Komentář

Americký prezident Joe Biden kritizoval unijní státy, kde vstoupila v platnost „antidiskriminační legislativa“, jejímž cílem je zabránit mužům v účasti v ženských sportovních soutěžích. Pro Bidena je to skandál. Prezident se situaci věnoval v souvislosti s tzv. „LGBTQI + Pride Month“ - informuje LifeSiteNews.com.

Jan Urbach: Joe Biden prosazuje zájmy transsexuálů
Foto: Repro Youtube
Popisek: Prezident USA Joe Biden

Kromě toho, že Biden uvítal různé aspekty LGBT hnutí a ideologie, ve společnosti, např. také vznik odborů sexuálních menšin, poukázal na „problém“, který nyní vidí v USA. Podle jeho názoru „v některých státech bylo rozhodnuto zasáhnout transsexuální mládež diskriminačními zákony“. Jedná se o osm států, které vyloučily muže ze sportovních soutěží žen. Iniciátorům těchto zákonů jde o to, aby ženy konkurovaly ženám a měly šanci zvítězit. V Americe se totiž objevil fenomén mužů, kteří se podle ideologie LGBT vydávali za ženy a směli se účastnit ženských soutěží. Pro J. Bidena… to je však diskriminace.

Prezident Biden také vyzývá Kongres, aby přijal takzvaný „zákon o rovnosti“. Podle zákona by adoptivní náboženské instituce byly nuceny vydávat děti homosexuálním párům a různí poskytovatelé služeb - například fotografové, restauratéři nebo cukráři - by byli povinni podílet se na zajištění homosexuálních akcí. Ženy po celé zemi by navíc byly nuceny používat hotelové pokoje, sprchy, koupelny nebo převlékárny s muži, pokud by se vydávaly za ženy.

Kritici Joe Bidena připomínají, že svými kroky naplňuje nejradikálnější požadavky progresivistického křídla Demokratické strany a že vyžadování takovéto rovnosti mezi ženami a muži se nakonec obrací proti ženám.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…