Jan Urbach: Trump je agentem KGB od roku 1987?

14.07.2018 10:48

Prezident USA Donald Trump byl ruskou rozvědkou „naverbován“ již v roce 1987 během jednání v Moskvě o možnosti výstavby hotelu v ruském hlavním městě, který však nakonec postaven nebyl. Píše o tom nyní časopis „New York Magazine. Již o rok dříve měl také Trump mít v New Yorku schůzku se sovětským velvyslancem Jurijem Dubininem.

Jan Urbach: Trump je agentem KGB od roku 1987?
Foto: Facebook D. Trump
Popisek: Donald Trump

New York Magazine uvádí, že Kreml může mít po Trumpových návštěvách v Moskvě v letech 1987 a 2013 dokumenty, jež ho kompromitují. Navíc podle médií může neochota prezidenta zveřejnit své daňové přiznání souviset s tím, že po dobu mnoha let mohl různými způsoby dostávat ruské peníze.

V USA probíhá vyšetřování údajného ruského zásahu do amerických voleb a rovněž předpokládaných styků Trumpa s Moskvou. Bílý dům i Kreml však taková obvinění kategoricky popírají. Obvinění Trumpa z vazeb na sovětskou a ruskou rozvědku se objevuje před setkáním Trump – Putin, které se uskuteční v Helsinkách v pondělí 16. července.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

15:57 Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

Když jsem si o víkendu přečetl některé články v denním tisku, věnované osvobození republiky před 79 …