Jan Vítek: Bojte se, ale v rámci normy

02.10.2020 7:33

Jaké jsou naše skutečné šance, že unikneme Covidu-19 z lopaty? Mnohem větší než myslíme, podle právě zveřejněných údajů amerického Střediska pro kontrolu nemocí (CDC).

Jan Vítek: Bojte se, ale v rámci normy
Foto: Repro Youtube
Popisek: Koronavirus SARS CoV-2

Zde jsou nové „nejlepší odhady“ přežití, které vědečtí pracovníci CDC poprvé seřadili podle věkových skupin.

Skupina      pravděpodobnost přežití
0-19                         99.997%
20-49                       99.98%
50-69                       99.5%
70+                          94. 6%

Protože tyto “nejlepší odhady” mají jisté rozpětí omylu, CDC předkládá další scénáře, které jsou také velmi nízké. Například ve věkové skupině 20-49 i v tom nejhorším případě je pravděpodobnost úmrtí 1: 3343.

Odhady podílu Covidu na úmrtnosti klesají, nicméně stále čteme a slyšíme údaje Světové zdravotnické organizace (WHO) z letošního března, podle nichž morbidita se pohybuje kolem 3.4%. Ve skutečnost jsou nyní podstatně nižší. Výsledky zkoumání CDC dokazují, že ze 200.000 Američanů, kteří se údajně stali obětí Covidu, virus byl přímou příčinou smrti pouze v 9.000 případech a ve všech ostatních byl obrazně řečeno tou příslovečnou kapkou do plného poháru. Lidé sice zemřeli s Covidem, ale ne na Covid. To znamená, že pravá příčina jejich skonu byl souběžný výskyt více poruch či onemocnění, comorbidita.

Toto zjištění uvádí v pochybnost nejnovější údaj WHO, že Covid už zkosil ve světě milion lidí. Věrohodnou odpověď na otázku, kolik z nich zemřelo s Covidem a kolik na Covid, by mohly dát pouze pitevní nálezy.

Dr. Mike Yeaton, který šestnáct let řídil výzkumný odbor farmaceutického mastodonta Pfizer, tvrdí, že testy na virus ukazují falešné pozitivní výsledky. Tento vědec prohlásil v nedávném tiskovém rozhovoru, že vlády staví obranu proti Covidu na údajích a předpokladech, které mohou být zcela nepravdivé a zavádivé.

Nasvědčuje tomu mimo jiné skutečnost, že v Evropě a v USA se používají testovací soupravy firmy China BGI Genomics, které ve Švédsku prokazatelně ohlásily 3700 falešných pozitivních výsledků.

Ještě významnější je, že i kdyby všechny pozitivní nálezy byly správné, všechny důležité indikátory světové pandemie jako jsou hospitalizace a intensivní léčba potvrzují, že „pandemie v podstatě skončila…Samozřejmě lidé jsou hospitalizováni, protože nastává podzimní sezóna chřipky, ale nemáme žádný vědecký důkaz, že by mělo dojít k druhé vlně“ Covidiu. Proto Dr. Yeaton soudí, že další uzamykání hospodářské a společenské činnosti, budou vykonstruovaná a zbytečná.

Ponaučení je v titulku.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…