Jan Žáček: Holešovská výzva trestá

18.03.2012 21:30

Pan Popelka, který zde již za socialismu bojoval proti nepravostem, dal dohromady - zatím - tisíce lidí, kteří už mají dost nekompetentnosti a řádění 5 stran seskupených v parlamentu a senátu. Pardon, šesti, abych nezapomněl na Paroubkovce. Prostě všech, kteří dovedli tuto zemi k totálnímu rozvratu politickému, morálnímu a ekonomickému.

Jan Žáček: Holešovská výzva trestá
Foto: Repro Foto: ČT24
Popisek: Jeden ze zakladatelů Holešovské výzvy Slávek Popelka

Někteří politici vyčítají signatářům výzvy, že nenabízejí řešení. Jistěže, oni se snaží řešení hledat a nacházet. Bohužel, ta řešení jsou “trošku” zmatená a asi nepovedou k cíli, který tihle slušní lidé mají. Alespoň ne k tomu, aby tuto společnost začali řídit politici, kteří nekradou, neberou úplatky, nejsou totální hlupáci... Opravdu bohužel. Podstatu bych ale viděl jinak. Pan Popelka je člověk, který se nikdy nesmiřoval s darebáctvím. A přidávají se k němu další, podobně ladění, lidé. Protestují proti tomu, co dělá současná vláda a prezident. Vyjadřují nahlas nespokojenost miliónů zatím mlčících občanů této země.
 
K tomu, aby nabízeli řešení, jsou politici. K tomu, aby špatné, neschopné a zlodějské politiky hnal z jejich luxusních sídel třeba vidlemi, je národ. Národ, jehož zástupci jsou tvůrci Holešovské výzvy, není od toho, aby přicházel z řešeními. Ten je od toho, aby pánům Nečasům, Schwarzenbergům, Johnům, Sobotkům, Filipům a třeba i Klausům nakopal zadky.
 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.

reklama