Jan Ziegler: Bolševici vraždili děti, putinovskému Rusku to nevadí

07.09.2016 21:10

V září 1918 vyhlásili Lenin a spol. v Rusku rudý teror. Jen v Kyjevě bylo podle skromných odhadů kyjevskými čekisty za dva měsíce zavražděno a umučeno více než tisíc dětí důstojníků carské armády, žáků kadetských škol.

Jan Ziegler: Bolševici vraždili děti, putinovskému Rusku to nevadí
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Na fotce je kadet Vladimirského Kyjevského sboru Ždanov se sestrou. Oba byli komunisty vyhozeni z okna na dlažbu. Zároveň bylo v hlavním ukrajinském městě rudými zločinci zavražděno na šest tisíc důstojníků carské armády.

Jeden z českých leteckých hrdinů II. světové války generál František Fajtl prohlásil moudrá slova: „Komunisté, co slovo, to lež, co čin to zločin.“ U ruských komunistů nebylo vraždění dětí v Kyjevě nic neobvyklého. Stejně ohavného zločinu se dopustili vojáci Rudé armády vedeni Tuchačevským při potlačovaní rolnického povstání v Tambovské gubernii. Ti na začátku dvacátých let minulého století použili bojové otravné plyny proti civilistům včetně žen a dětí, kteří se schovávali v tamních lesích. Tyto komunistické krutosti dokazují historici v knize Dějiny Ruska 20. století nebo Alexandr Jakovlev v knize Rusko plné křížů. Zločinná rudá diktatura má v Rusku na svědomí desítky milionů mrtvých.

Děti zavražděné komunistickými zločinci.

Děti zavražděné komunistickými zločinci.

Žádný režim není dokonalý, ale komunisté stejně jako nacisté cíleně likvidovali celé skupiny obyvatel, ti první z třídních, ti druzí z rasových důvodů. V tom je rozdíl, vinou byla v těchto případech pouhá příslušnost k „nesprávným lidem“.

Smutné ovšem je, že současné Rusko není schopné, respektive nemá vůli, se se svoji minulostí vypořádat. V každém větším ruském městě stojí socha masového vraha a zločince Lenina, který je zodpovědný za oběti rudého teroru v éře občanské války včetně vraždění dětí. Nenápadně se také obnovuje Stalinův kult, kdy v ruských městech vznikají muzea tohoto netvora. Přitom se zamlčují nebo bagatelizují zločiny proti lidskosti, které má na svědomí. Naopak expozice připomínající hrůzy sovětských gulagů jsou zavírány či předělávány tak, aby ukázaly, že tyto lágry byly vlastně pouhými pracovními tábory určené pro obyčejné kriminálníky. Na fotce je kadet Vladimirského Kyjevského sboru Ždanov se sestrou. Oba byli bolševiky vyhozeni z okna na dlažbu.Na fotce je kadet Vladimirského Kyjevského sboru Ždanov se sestrou. Oba byli bolševiky vyhozeni z okna na dlažbu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.