Jan Ziegler: Katastrofa, poslanec a senátor uvěřili totálním nesmyslům

22.03.2017 16:53

Web hlidacipes.org odvedl skvělou práci, když odhalil neskutečné hlouposti poslance Ondráčka a senátora Doubravy, kteří nalítli snadno prokazatelným hoaxům. Inu zdravý rozum tady evidentně někoho pořádně minul.

Jan Ziegler: Katastrofa, poslanec a senátor uvěřili totálním nesmyslům
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Komunista Zdeněk Ondráček sdílel na svém facebookovém profilu fotografii z natáčení válečného filmu Matč v Kyjevě, kde je slavobrána s nacistickými symboly. On to ovšem pojal tak, že je to současnost ze Lvova a pojal to jako důkaz o údajné fašistické podstatě ukrajinského režimu.

Normálnímu člověku je jasné, že tento snímek nemůže být pravý. Jestliže to ovšem nepozná doktor práv, tak mě napadají pouze dvě možnosti, buď je hloupý, že jeho vysokoškolské vzdělání je podezřelé nebo lži šíří záměrně. Mám ale dojem, že v tomto případě platí první možnost. Pravdou však každopádně je, že soudruh Ondráček byl komunistickou mlátičkou a tloukl lidi v Praze v roce 1989 na tehdejších protirežimních demonstracích.article_photo

Senátor Jaroslav Doubrava byl rovněž členem zločinné KSČM až do roku 2010. Ten pro změnu bil na poplach kvůli tomu, že prý Evropská unie chce zrušit písmeno ř. Ten pro změnu věřil nadsázce z recesistického serveru pravdive-zprávy.cz. Dokonce jej prý považoval za seriózní zdroj. O člověku, který věří nesmyslům z prokazatelně zábavného webu, si vážně nelze dělat iluze. EU není dokonalá a já též jsem ji často kritizoval, naposledy za špatný zbrojní zákon.

Ale je třeba myslet a nevěřit hloupostem. Tragédii ovšem je, že senátor Doubrava a poslanec Ondráček se podílejí na rozhodování o zákonech v této zemi. Pak se ovšem nemůžeme divit tomu, že to s jejich kvalitou někdy pokulhává.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…