Jan Ziegler: Komunistický fízl prokazatelně lže a šíří ruské pomluvy

23.11.2016 7:35

Za socíku býval Zdeněk Ondráček policajtem, který mlátil bezbranné ženy pendrekem. Už to je zrůdnost a je vidět, že ten kdo byl dříve křivákem, zůstane křivákem napořád. Viz šíření ruské pomluvy o nacismu na Ukrajině.

Jan Ziegler: Komunistický fízl prokazatelně lže a šíří ruské pomluvy
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Soudruh Ondráček coby strážmistr pořádkových sil mlátil lidi v roce 1989. Přitom už tehdy prokazatelně lhal o tom, že demonstranti byli ozbrojeni. To samozřejmě nebyla pravda.

A ve světě lží soudruh nyní již poslanec za KSČM zůstal. Jako první to dokázal na svém blogu Roman Máca a já se nyní přidám. Zdeněk Ondráček se snažil podvrženou fotografií dokázat, že na Ukrajině vládne fašismus a tvrdil, že je to současnost ve Lvově. Pravdou však je, že se jedná o snímek z roku 2011z natáčení válečného filmu, který se točil v Kyjevě a v Charkově. Je tedy logické, že na něm je nacistická symbolika. Ono už podle oblečení oné mladé dívky se dá poznat, že to není z dnešní doby.

Nicméně nám soudruh poslanec poskytl pádný důkaz o prolhanosti ruské propagandy vůči Ukrajině. Konstrukce o tom, že v této zemi vládne pronacistická vláda, se pod tíhou důkazů bortí. V tom případě udělal dobrou službu pravdě a sám sebe pořádně zostudil. I když to asi neměl v úmyslu. Ale kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.

Ovšem od komunistů nelze čekat nic jiného než podrazy a lži. Stačí si vzpomenout, jak v roce 1946 masový vrah a opilec Klement Gottwald tvrdil, že u nás se kolchozy zakládat nebudou a toho, kdo by to šířil, mají lidé hnát svinským krokem. O sedm let později zase nějaký Antonín Zápotocký vykládal v rádiu, že měnová reforma nebude a ejhle, druhý den byla.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Divé činy v pozadí divočiny

9:39 Ladislav Jakl: Divé činy v pozadí divočiny

Až pojedu zítra (3. května) od Mariánských lázní směrem na Cheb, budu se dívat doprava. Což se na to…