Jan Ziegler: Opilí ruští násilníci vyhrožovali v Plzni Putinem

05.01.2019 18:24

Těžce opilí výtržníci se porvali v půl jedné ráno Nového roku, rozbili vchodové dveře domu, házeli po sobě popelnice, a jeden z nich dokonce mlátil ženu.

Jan Ziegler: Opilí ruští násilníci vyhrožovali v Plzni Putinem
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Skupina totálně opilých Rusů se v Plzni servala do krve, bohužel byly u toho i malé děti. Vchodové dveře rozbil opilec tak, že se proti nim rozběhl hlavou. Naštěstí si jejich řádění všiml člověk z jedné bezpečnostní agentury a zavolal policii.

Pak se ovšem ukázala jejich arogance a nadutost, když Rusové začali českým policistům vyhrožovat, jestli vědí, kdo je to Putin. To jistě oni to vědí, ovšem naši strážci zákona se výhrůžek nezalekli a ruští opilci skončili na záchytce.

Diskuse na facebookové skupině Plzeňáci vyzněla jednoznačně ve stylu, takové tady nechceme, tato země je naše, pokud nerespektují naše pravidla, ať táhnou, stop nepřizpůsobivým ruským imigrantům v Česku atd. Opravdový český vlastenec tady nepotřebuje trpět takové hrubé a arogantní přivandrovalce. Zásadu naše země, naše pravidla je potřeba uplatňovat vůči každému cizinci, který chce u nás žít. Ano, můžeš u nás být, ale budeš nás respektovat. Bohužel mnozí Rusové žijící u nás se chovají nadutě, myslí si, že jsme jejich poddaní a oni si u nás mohou dělat, co chtějí. Ještě si pamatujeme na minulý Nový rok, kdy těžce opilý ruský řidič zabil mladou holku a pokoušel se ujet. Vinou naší justice pak odjel do Ruska a trestu nejspíš unikne. Holt, s nepřizpůsobivými migranty je problém.

Zásadní ponaučení ovšem je, že nejen Rusům, ale každému cizinci se musí dát najevo, že naše pravidla se musí dodržovat, jinak s námi žít nemohou.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …