Jan Ziegler: Zavraždění izraelští mladíci by měli pseudohumanistům otevřít oči

01.07.2014 15:45

Stalo se to nejhorší, co se mohlo stát. Izraelci nalezli těla tří židovských mladíků, kteří zmizeli při stopování na západním břehu Jordánu. Byli zavražděni! Nyní je jasné, že politika vstřícnosti vůči Palestině je mrtvá.

Jan Ziegler: Zavraždění izraelští mladíci by měli pseudohumanistům otevřít oči
Foto: Redakce
Popisek: Izrael

Islámští fanatici totiž berou podanou ruku jako slabost. Je také patrné, že arabská politika spočívající ve zničení Izraele se nezměnila. Mezi hlavní viníky situace v Izraeli patří komunisté, kteří palestinské teroristy desítky let vyzbrojovali a stále je podněcují k vraždění Židů.

Je to další záležitost, kterou mají nacisté a komunisté společnou a tou je antisemitismus. Už kdysi soudruh masový vrah Stalin odstranil z vrcholných postů sovětské nomenklatury Židy, aby se po podpisu paktu Molotov-Ribbentrop zavděčil Hitlerovi. Sovětský svaz a další komunistické státy desítky let šířily nenávist k Izraeli, cvičili a vyzbrojovali palestinské teroristy. Jedno takové centrum pro přípravu arabských zabijáků bylo v komunistickém Československu i v Zastávce u Brna.

A i současná vražda mladých Izraelců je důsledkem trvale podněcované nenávisti k židovskému státu od stoupenců politické korektnosti především levičáků všeho druhu. K předním českým přeborníkům v antisemitismu patří rovněž KSČM, která stoupence muslimského fanatismu dokonce zaměstnává ve své hlavní kanceláři.

Je ovšem jasné, že po tomto činu bude muset Západ přehodnotit svoji vstřícnost vůči Palestincům. Také vyhlášení nezávislé arabské Palestiny není a nemůže být nyní žádoucí, byl by to totiž přesně typ státu, který by nebyl schopen samostatné existence. Vždyť už nyní je tzv. palestinská autonomie zcela závislá na zahraniční pomoci.

Na druhé straně je jasné, že bez pomocí a ochrany USA by Izrael neměl šanci přežít. Nicméně současná americké obamovské vedení by mělo jasné dát najevo, že zpochybnění práva Izraele na existenci není možné, a pokud tedy má být na Blízkém východě mír, toto je základ k jakýmkoliv jednáním.

Vraždu tří izraelských mladíků má podle všeho na svědomí arabská teroristická organizace Hamas, která má nyní „ministry“ v tzv. palestinské vládě. Také ruský prezident Vladimír Putin si musí uvědomit, že pokud mají být jeho slova o boji s terorismem věrohodná, nemůže zvát zločinecké vedení Hamasu na přátelská jednání do Moskvy a vyzbrojovat tyto teroristy prostřednictvím Sýrie. I Rusko je spoluzodpovědné za to, co s v Palestině děje, včetně fanatického arabského muslimského terorismu a vraždy tří mladých Židů.

Publikováno se souhlasem autora

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…