Jiří Hrebenar: Lukáš Kohout jako disident? To je špatný vtip

01.11.2011 7:38

Podvodník Kohout je jako nějaký disident? To je poměrně špatný a trapný vtip. Vezměte podvodníka odsouzeného a podmínečně propuštěného z vězení, dejte mu možnost zviditelnit se třeba i podporou nácků a už tu máme nového pseudoaktivistu.

Jiří Hrebenar: Lukáš Kohout jako disident? To je špatný vtip
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aktivista Lukáš Kohout na protiromské demonstraci ve Varnsdorfu

Jo, to je ta naše republika. Musím se tomu smát. Člověk, který svým jednáním okrádal stát vesele o miliony, nyní spolu s nacionalisty prochází městy a pobuřuje všechny lidi v okolí, aby povstali proti romům. Řve hesla "cikáni do práce" a sám má na triku státní podvody. Docela se divím, kže média o tomto veřejně nehovoří, že nepoukáží na celou absurditu jednání.

Pan Kohout se navíc cítí jako nějaký odbojář nebo revolucionář a jako vtip chce požádat prezidenta o milost. Tedy takto vypadá nový odboj? Budeme okrádat stát, budeme se chovat jako největší podvodníci a poté povedeme šiky lidí prostředkem severočeských měst a vesnic? Jak je to celé trapné. Pan Kohout nejspíš touží být slavným, a tak se zaprodá svými hesly třeba i nacionalistům a také Vandasovi.Podvodník se chopí boje za sociální spravedlnost. To je opravdu nanejvýš velmi podivné.

Kdž jsem pana Kohouta viděl v televizi, musel jsem se zasmát. Okamžitě jsem si uvědomil celou spojitost. Kohout s megafonem stojící na pódiu jako obnošená rockerská hvězda projevující svá hesla k desítkám ztracených lidí. To je panečku ta naše demokracie. Nyní panu Kohoutovi hrozí vězení kvůli porušení podmínky. Možná, že tento podvodník uviděl na nějaké své zahraniční cestě někoho podobného a zkouší, jestli je možné svou představu převést do praxe.

Z Kohouta podvodníka máme Kohouta protiromského aktivistu. Na šluknovském případu je nádherně vidět jak moc se z většího počtu lidí stává hloupé a duté stádo věřící i podvodníkovi. Docela by mě zajímalo spojení tohoto pána s nacionalisty a jeho napojení třeba do událostí na gymnáziu v Litoměřicích. Lukáš Kohout žije sto kilometrů od Litoměřic, a přesto jako první médiím oznámil tu nechutnost s mrtvou kočkou pověšenou na klice ředitelky výše jmenovaného gymnázia. Prý s jedním člověkem tuto akci organizoval.

Lukáš Kohout také údajně plánoval instalování odposlechů do kanceláří litoměřického gymnázia. I toto proběhlo médii poněkud tak napůl. Regulerní podvodník bude tedy hájit ty takzvané otce od rodin. Jo, nacionalisté mohou být hrdí. Vandas taktéž. Propagace nenávisti a lidské zloby je vytvářena podvodníčkem v podmínce. Kdo skutečně tedy stojí za Lukášem Kohoutem? Tento človíček je tím posledním, kdo chce opravdu spravedlnost a pořádek.

Doufám, že svět není natolik zvráceným, aby uvěřil pohádkám o disidentovi a disidentském snažení Lukáše Kohouta. Být opravdu tím disidentem, tak bych se nyní veřejně distancoval od slov jednoho českého podvodníka. Naštěstí lidé vědí co a jak se děje. Vědí, že podporovat Kohouta, znamená podporovat náckovské hlupáky. Va Vernsdorfu mu pšenka nekvete, a tak se snažil jako nějaký principál ty své protesty zavést také do jiných měst. Kohoutovo kočovné divadélko na kolečkách se rozjelo, ale i na těch dalších místech o něj nestojí.

Kohout vycítil obrovské nutkání zviditelnit se, a tak se postavil jako samozvaný vůdce do role  spasitele severočeských obyvatel. Psycholožka Zdeňka Vajsová uvádí, že Kohout trpí lhavostí a neumí si představit následky svých jednání. Podle této psycholožky chce být samozvaný aktivista na hlavních stránkách novin, serverů a médií. To je ten pravý důvod celého Kohoutova jednání a snažení. Tento pán je zkrátka podvodník, exhibionista a mystifikátor. Kohout pochází z Varnsdorfu a již v roce 1998 jako patnáctiletý teeneager oganizoval protidrogové přednášky. O tři roky později se vydával za asistenta poslance Ivana Davida. Ostatně vydávání se za asistenta, to je to gró, které pan Kohout umí naprosto nejlépe.

Vydával se za asistenta Hany Marvanové, Karla Kühnla a následně jako spolupracovník Kavana. Však také za Kavana si Lukáš Kohout zacestoval za státní peníze po celém světě. Byl 7 měsíců ve vazbě. Vydával se za organizátora CzechTeku, zfalšoval internetovou petici Zrušme komunisty. Před čtyřmi lety psal v anonymním dopise, že je poslanec ODS, který při hlasování o důvěře nepodpoří vládu Mirka Topolánka. Soud Kohoutovi v roce 2006 udělil za podvody trest 28 měsíců vězení s pětiletým odkladem. Kvůli neplacení náhrady škody byl od podzimu 2009 rok ve vězení ve Stráži pod Ralskem.

Jak vidíte sami, Lukáš Kohout je podvodníkem a lhářem. Odsouzeným delikventem, který se vydává za protiromského aktivistu. Podvodníkova slova o osivu, traktoru a vojenském prostoru pro romské obyvatelstvo, jsou totálně mimo realitu. Svým zvoláním o disidentovi opravdu pan podvodníček dosáhl absolutně svého morálního dna. Vysmál se skutečně všem disidentům, kteří museli za svou odvahu trpět.

Jaké je napojení Lukáše Kohouta a severočeského radního Jakubce? Jakubec měl s Kohoutem chystat diskreditační akci proti ředitelce litoměřického gymnázia. Jakubec toto napojení odmítá a označuje ho za lež. O napojení těchto dvou pánů hovoří například tento článek: http://zpravy.idnes.cz/radni-jakubec-odmitl-ze-by-s-kohoutem-spolupracoval-svedci-mluvi-jinak-1mq-/domaci.aspx?c=A111014_121243_usti-zpravy_alh

Pan Kohout není v žádném případě disident. V žádném případě není protiromským aktivistou. Je to pouze podvodník toužící po medializaci. Podvodník, kterému je jedno, jestli se spojí s nácky, nebo jestli se spojí i se samotným satanem. On touží po medializaci a zneužívá situace.

Psáno pro blog idnes.cz. Publikováno se svolením autora.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…