Jiří Vyvadil: Ignorujte Šabatovou...

28.08.2014 11:58

Jak známo, vládní ČSSD měla drobný problém, protože existovaly 2 návrhy na veřejného ochránce práv a oba z ČSSD: JUDr. Stanislav Křeček a Mgr. (čeho?)Šabatová.

Jiří Vyvadil: Ignorujte Šabatovou...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Protože jsem konec konců kdysi také kandidoval jak na funkci veřejného ochránce práv, tak i jeho ochránce, a byl jsem Senátem opětovně nominován, mám snad jakousi kvalifikaci se k věci vyjádřit : Rozdíl mezi Šabatovou a Křečkem je v tom, že ona byla jako disidentka finančně podporována ještě před rokem 1989 Scharzenbergem a Křeček nikoliv a dále v tom, že jí nezajímají problémy normálních lidí, ale tu ojedinělá zamřížovaná postel jednoho schizofrenika v nějakém ústavu, či islámský šátek na hlavě školačky, který vzbuzoval obavy ostatních – mimochodem zakázaný v několika zemích EU a  Křeček je fádní a  nudný a zajímají jej problémy obyvatel.

Oba znám, Standu asi tak 30 ? let, paní Šabatovou pak, když jsem ji v nominacích tuším dvakrát  porazil v Senátu.

Oba byli nyní nominanti ČSSD. Křeček, a to se mu nejspíš vymstilo, navíc prezidenta Zemana.

Fakt jde jen o jeden z projevů jisté nepříčetnosti současného předsedy  ČSSD, kdy na jedné straně je až totálně úřednicky nudný ve svých vlastních návrzích, ale tyto  kompenzuje stejně absurdně, že dopřává slova exotickým a pro většinu voličů ČSSD naprosto cizím návrhům z autorské dílny Jiřího Dienstbiera. Gender otázky, adopce dětí homosexuálními páry, Šabatová...., nesmyslné kvóty na kandidátkách. A navíc sadomasochisticky se Dienstbierem nechá urážet před televizními kamerami. Ňo prostě šéf nejsilnější vládní strany jako řemen.

Ale vraťme se k tématu:

Protože jsem spoluvytvářel zákon o veřejném ochránci práv, vím, že veřejný ochránce práv (Šabatová) a její zástupce (Křeček) jsou zcela....opakuji...zcela na ...sobě nezávislí.

Nikdy jsem se na tento institut neobrátil, ale pokud někdo z vás tak bude chtít učinit, ignorujte tu ženskou. Fakt je zcela mimo.

Obracejte se na toho nudného, šedivého a trochu kašlajícího zástupce, které právě ty obyčejné problémy lidí zajímají.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Vyvadil

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…