Jiří Vyvadil: Muslimka Albrightová, kosovští islámští teroristé a náš společný ostudný příběh Západu

26.01.2017 19:21

Díky za Trumpa. Ne, vizuálně, moc hýbe rukama a je trochu moc oranžový... Ale dokonale ví, v čem je podstata dnešního světa a směřuje k němu přímočaře.

Jiří Vyvadil: Muslimka Albrightová, kosovští islámští teroristé a náš společný ostudný příběh Západu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Trump opustil a opouští roli laškovných USA, které rozehrávají mocenské hrátky, rozbíjejí státy, vyvolávají konflikty, staví jednu stranu proti druhé, aby to mohly následně srovnat.

Ne, je nesmírně tvrdý, nesmírně poctivý a nesmírně přímočarý.

Boj proti islámskému státu, čili rovněž proti islámskému fundamentalismu pokládá za svou mezinárodněprávní prioritu. 

Trumpa jistě asi nezajímají detaily a i nás musí zajímat systémové příčiny zrodu nebezpečí islámského terorismu, a fatálního podílu Západu na tomto procesu a potřeba změny…

USA rozbily poprvé Evropu, když díky iniciativě Albrightové bombardovaly Srbsko, aby nemohlo vzdorovat, islámským kosovským teroristům z UCK. Kosovo je dnes líhní evropských islámských džihádistů a toto Kosovo má v čele zem jako prezidenta jakéhosi Thaciho, jinak to šéfa bývalé teroristické organizace UCK, která mimo jiné získávala prostředky prodejem lidských orgánů zajatců. Roztomilé, že? I jedna z hlavních tříd hlavního města nese přirozeně název prezidenta Clintona a osmdesátiletá Albrightová byla přirozeně úspěšnou podnikatelkou v této oblasti.

Kosovo je dnes odstrašujícím příkladem svévolného nakládání s vůli lidí a uvážíme- li, že Američané a spol. zničily Jugoslávii, která byla svého času a nestandartně neutrální lehce prozápadní a lehce protisovětskou zemí, je to otřesné….

Kdysi jsem se lehce shovívavě usmíval nad Jardou Foldynou, který znovu a znovu vystupoval na demonstracích typu Kosovo je srbské.

Jistě jsem chápal jeho emoce, ale teprve dnes si člověk uvědomuje míru a hloubku, kam Západ klesnul jen proto, aby ponížil Srby, jinými slovy pravoslavně  opěrný bod Ruska a vytvořil naprosto neživotný, pro celou Evropu nepřátelský polostátní útvar Kosovo,  z něhož budou proudit stovky teroristů všude i do Evropy i na Blízký Východ. Trump během jediného týdne tomu nastavil hráz.

Musí být i s kořeny vyvrácena celá ta politika Clintona, Obamy a věcem dán přirozený civilizační řád…

V dobách míru a poklidu v podstatě nevadí, jestli v některých evropských zemích vedle sebe existují nevěřící, katolíci, židé, či muslimové. V západní Evropě to fungovalo desítky let v padesátých a šedesátých letech.

Ovšem v době války, v době, kdy se islám stává ideologií nenávisti a zdůvodnění války proti všemu neislámskému a nebo dokonce nenávistnému v podobě vnitřního náboženského rozvratu mezi šíity a sunity, platí naprosto  jiná kritéria. Platí prostě ta kritéria, že islámský svět do našeho atlanticko – euroasijského světa nepatří a nebo se musí tvrdě podřídit našim pravidlům.

Madelaine Albright chce být muslimka. Pokud je známo Barack Hussein Obama byl muslim.

Trump dnes svým nařízením zakázal – možné přespříliš přísná, ale v této době nezbytná omezení – vstupu obyvatel z muslimských států, kde potencionálně mohou přicházet teroristé.

Ale možná ani nemusí. To, že zakázal víza pro Syřany znamená ještě jedno: Buďte ve své zemi a snažte se jí obnovit. Už nebudu poslouchat kecy o diktátorovi Asadovi.

It´s  great.

Je to  kategorický opak Obamovsko – Merkelovské vítací politiky.

Je to výzva i pro nás: Jestliže politici  v Německu, ve Švédsku a nevím, kde jinde chtějí migranty ze Sýrie a dalších muslimských zemích, je to jejich rozhodnutí a jejich závazek, ale ne náš. My se jistě přihlásíme k Trumpovi, o kterém sice komunista Dolejš tvrdí, že je šovinista, ale který věcně stojí za obyčejnými lidmi rozhodně více než on…

Samozřejmě žádné migranty z muslimských zemích, a to neutrálně, bez hysterických výlevů a nenávisti velbloudáře Konvičky či Japonce Okamury. Prostě z neutrálního principu ochrany země…

Jasně pozor na Kosovo, je to výtvor muslimské decizní sféry havlisty oceňovaných amerických  nejvyšších decizních sfér. Mimochodem, pro Clintona šlo především o to, aby odpoutal pozornost senátorů od svých erotických afér, protože mu fakt hrozilo ohledně doutníku v přirození Levinské odvolání. I kvůli tomu musely státy a lidé v nich trpět.

Dnes Trump nastolil otázku účelnosti a smysluplnosti NATO.

Jasně říká, že samo o sobě je zastaralé, vytvořené nesmyslně proti Rusku, v době, která odplynula a chce NATO namířit proti islámskému státu.

A tady si troufám tvrdit, že tato podmínka by jistě vyhovovala většině z nás.

Trump chce islámský  stát a zřejmě i jeho džihádistické souputníky v krátké době zlikvidovat.

Je dobré, že Madelaine prohlásila, že se chce být muslimkou…

My ale rozhodně ne.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…