Josef Provazník: Význačný představitel EU se opil jako zvíře. Fackoval i líbal kolegy. Orbána dokonce...

11.11.2015 8:09

Není to tak dávno, co jsme řešili údajně opilého prezidenta Miloše Zemana vrávorající ho nad korunovačními klenoty.

Josef Provazník: Význačný představitel EU se opil jako zvíře. Fackoval i líbal kolegy. Orbána dokonce...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Příprava drinku, ilustrační foto

Ať už to bylo jakkoli, snesl se na prezidenta posměch, vážná kritika, klasické moralizování i sebemrskačské výkřiky poukazující na propastný rozdíl mezi Zemanem a západními politiky na úrovni. Část komentátorů hystericky povykovala, že něco takového by se na Západě nestalo. Takoví představitelé slovutné Evropské unie...ooo jééé, tak to je úplně jiná písnička. Ale co se dá dělat, holt Zeman je prezidentem malých českých buranů. Podobné komentáře se samozřejmě v souvislosti s uprchlickou vlnou objevují i v posledních měsících.

Osobnosti z mediální, hudební, aktivistické i politické scény se předhánějí v tom, aby si hlasitě odplivli nad prezidentem, který má chování řeznického psa. Kleje, pije a říká si, co se mu zlíbí. Není to odporné? Pánové Pehe, Halík, Hnízdil, Štětina, Schwarzenberg, Šafr, Palata, Macháček a mnozí další dávají Zemanovi a jeho voličům za vzor ctnostné politiky, kteří v současné době vedou Evropskou unii. Schválně jsem si vyhledal odsudky některých z nich Zemanova antré nad korunovačními klenoty. Téměř do jednoho se k této záležitosti z pozice „lepších lidí“ samozřejmě museli vyjádřit. Když už jste osobnost s velkým „O“, tak to prostě jinak nejde.

Níže předkládám úryvky z jejich textu včetně odkazů:

23. března 2015, Lidovky

David Koller, zpěvák

"...A on (Zeman) se projevil... Tím nejhorším buranským způsobem, jak se někdo může projevit. Už jenom tím, jak přišel z oslavy na ruské ambasádě ke korunovačním klenotům nalitej jako brok. Mně akorát bylo líto, že korunovační klenoty Miloš Zeman nepozvracel. Třeba by povstali blaničtí rytíři..."

Zdroj: http://www.lidovky.cz/david-koller-idealni-prezident-tomas-sedlacek-neni-populista-ani-vejtaha-1qj-/kultura.aspx?c=A150322_191540_ln_kultura_rof

6. listopadu 2014, Novinky

Miroslava Němcová, bývalá místopředsedkyně ODS

„...Mohl vrávorat z jiných důvodů, ale poznala jsem to proto, protože jsem byla těsně vedle něj, a z toho dechu cítíte, jestli má virózu, nebo je tam jiný důvod..."

Zdroj: http://www.novinky.cz/domaci/352814-zeman-u-klenotu-opily-byl-slo-to-citit-rekla-nemcova.html

11.5. 2013, Blog na Aktuálně.cz

Jiří Pehe, politolog

„...Být těžce podnapilý není samozřejmě zločin, pokud člověk zrovna neřídí auto, ale jenom by rád řídil stát. Ale nesmí se to přehánět a spoléhat na to, že „těm nahoře“ se takové věci vždy odpouštějí nebo se to nějak zamázne...“

Zdroj: http://blog.aktualne.cz/blogy/jiri-pehe.php?itemid=19901

11. listopadu 2013, Pozitivnísvět.cz

Jan Hnízdil, lékař

„...Za prvé byste se vůbec neměl omezovat v pití alkoholu. Váš organizmus je na něj zvyklý. Jakákoliv náhlá změna životního stylu by byla smrtící. Odhalování korunovačních klenotů jste ustál skvěle. Jen byste neměl míchat různé druhy lihovin. Držte se osvědčené slivovice...“

Zdroj: http://www.pozitivnisvet.cz/otevreny-dopis-prezidentovi-republiky/

21. září 2015, Lidovky

Jan Macháček, novinář

„...A co se úcty ke státním symbolům týče, stačí si vzpomenout, jak vypadal Miloš Zeman u korunovačních klenotů...“

Zdroj: http://www.lidovky.cz/machacek-trencle-jako-symbol-dgo-/monitor-jana-machacka.aspx?c=A150921_125428_ln_domov_ELE

Výše zmíněným „osobnostem“ a všem, kteří si tak váží současných velkých vůdci Evropské unie, bych doporučoval shlédnout níže vložené video. Stopáž činí pouhou minutu a půl, ale předseda Evropské komise a jeden z největších nositelů oněch tolikrát zmiňovaných „evropských hodnot“ Jean-Claude Juncker.

http://gloria.tv/media/aCufNYcePHf

Jsem zvědavý, jestli se Junckerova opilecká eskapáda na půdě EU také stane tolik sdíleným „virálem“, jako tomu bylo v případě Zemanovy virózky. Hádám, že nikoli, protože Zeman se přece nemůže velkému evropskému vůdci Junckerovi rovnat. To jak, jako byste chtěli srovnávat bezdomovce a lorda. Juncker si skutečně počíná na onom video jako lord, ovšem jako lord všech opilců. Na určené místo napochoduje jako voják a poté už začíná jeho one man show. Na pódium stojí vedle kolegy Tuska a jakési ženy. Nejprve k nim přichází jakási žena, které toporně ukazuje, aby si stoupla na chvíli vedle něj. Patrně se mu plete jazyk, tak raději nemluví. Všem, bez výjimky, dává „přátelského facáka“ a téměř všechny vášnivě líbá.

Vyjímku dělá jen v případě maďarského premiéra Viktora Orbána. Toho vítá takovým jemnějším hajlováním a líbačku vynechává. Překvapený Orbán dostává jen kamarádského facana. S jedním z příchozích evropských politiků si poměřuje kravatu, to samé činí v případě řeckého premiéra Tsiprase. Tusk se vedle zjevně opilého Junckera jen usmívá jako školáček, který se snaží zavděčit svému panu řediteli. Věru, smutné představení. Tento rozjařený opilý pán, který se chová jako na vesnické zábavě, má být prvním mužem Evropské unie. Mužem, jenž by měl řešit migrační krizi a další velké problémy současnosti. To je velikán, ke kterému všichni ti naši Palatové, Halíkové a další příznivci „evropských hodnot“.

Výše zmíněné video budou samozřejmě obhájci evropských hodnot zpochybňovat. Budou tvrdit, že je Juncker jen taková šťastná povaha a šiřitel dobré nálady. Těmto nevěřícím Tomášům bych doporučoval trochu si zagooglit. O Junckerově oblibě v alkoholu v minulosti psal britský i německý tisk. Podle nejmenovaného vysokého úředníka EU je „Junckerovo chlastání nejhorším střeženým tajemstvím EU“. Další dosvědčoval, že při jednom jednání byl Juncker tak opilý, že sotva mluvil a když už ze sebe vypravil nějaké to slovo, tak jenom „fuck“. Jiní očití svědci s nadsázkou tvrdí, že Juncker si dává místo snídaně běžně koňak. Jistý německý deník zase psal o tom, že Junckerovo opilství se s ním táhne od začátku jeho vstupu do politiky.

Junckerovo trapné divadlo věrně symbolizuje stav, ve kterém se Evropská unie v současné době nachází. V jejím čele stojí sociální inženýři, neomarxisté, multikulturalisté a levicové aktivisté. Pravda dostává zase na frak a hovořit bez přetvářky se smí jen potichu. Zkuste kriticky hovořit o multikultuuralismu, migrační vlně, národních státech a se zlou potážete. Označí vás za Putinova agenta a nesnášenlivého xenofoba a nacionalistu. Evropa se před dvěma a půl dekádami zbavila komunismu, aby jej vystřídal socialismus s (ne)lidskou tváří zabalený do moderního obalu. Tradice a vlastenectví jsou zesměšňovány, rodina skládající se z muže a ženy je nemoderní. V módě jsou pouze náboženské a etnické menšiny. Jako jediný přesvědčovací argument slouží citové vydírání. Kdo nejde s námi, kde proti nám. Pojďme všichni sborem za tím jedním (ožralým) volem. Ale ten vůl je samozřejmě „náš“, protože je to na rozdíl od Zemana decentní západoevropský politik Juncker.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.