Karel Januška: Poručíme větru dešti

06.05.2021 21:04 | Komentář

Soudci z ulice. Včerejší schůze pokračuje dnes a zítra. Poslanec je trestně stíhaný za svůj projev ve Sněmovně. Množství větší než malé. Takovou republiku chceme?

Karel Januška: Poručíme větru dešti
Foto: FB Karel Januška
Popisek: Karel Januška

Páni zákonodárci, za totality se poroučelo větru a dešti. Soudci z ulice rozhodovali o trestných činech občanů. Nyní se vám to opět daří. Touha po moci vede k pohrdání základními zákony přírodních a technických věd.

Anketa

Jste Čech, nebo Evropan?

96%
2%
hlasovalo: 23108 lidí

Z republiky se stává stát, který nepatří mezi demokracie. Pravda je v demokratickém systému nejvyšší hodnotou. Bohužel, i demokratický stát může degenerovat v něco tak obludného, jako byla Velkoněmecká říše.

Sněmovna má být sborem odborníků, kterým nezáleží na vlastních výhodách, ale na prosperitě státu. Tím, že ze svého středu vylučujete jiné poslance, dokazujete, že jste si Ústavu nepřečetli. Pravda je matematická hodnota. Na základě této hodnoty pracují všechny modení přístroje. Přísné dodržování této skutečnosti i v justici vede ke spravedlivému státu.

Náš Ústavní soud pohrdá Ústavou. Každý soudce může spor rozhodnout pouze jednou. Když soudce ÚS nalezne nespravedlnost v rozhodnutí jiného soudu, je povinností ÚS odstranít z právních norem a postupů vše, co nespravedlnost způsobilo. Již nikdy nesmí k podobné nespravedlnosti dojít. Soudy nižších soudů budou tuto skutečnost akceptovat.

Doba konání schůze se musí řídit přirozeným časem. Čas je přirozená hodnota, kterou nelze změnit žádným způsobem. Čísla schůzí Sněmovny musí být vzrůstající.

Řečnický pult ve Sněmovně je k dispozici každému poslanci. Do budovy PS nesmí mít přístup žádný příslušník policie. Poslanci nesmí mít žádné vzájemné výhody. Každý poslanec zastupuje stejný počet voličů. Povinností poslanců je vybrat takového premiéra, jehož vláda bude spravedlivě řídit stát. Ve Sněmovně musí mít premiér svého zástupce. Jestliže se Sněmovna rozhodne premiéra odvolat, pak podle dohodnutých pravidel to může učinit kdykoliv.

Soud musí rozhodovat v souladu s přírodními zákony. Lze mít záporné množsti alkoholu v krvi? To je nesmysl. Když do předpisů poslanci vložili termín "množství větší než malé", umožnili tím právníkům obhajovat nesmyslné termíny. Podobně je to s povinností platit dluhy dospívajících dětí. Každé dítě, které dosáhne plnoletosti je bezúhonné. Je pouze v moci dospělého dítěte, zda přijme případné dědictví zatížené hypotékou.

Nové právní předpisy mohou být schválené pouze v souladu se zněním Ústavy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…