Karol Hrádela: Nejsem zvyklý nechat se zastrašit

14.07.2020 15:10

V tyto dny slavim 30 let své advokátní kanceláře. Mnoho jsem se naučil při krásné a odpovědné službě lidem, která při poctivém plnění může vést i k fyzickému ohrožení členů rodiny.

Karol Hrádela: Nejsem zvyklý nechat se zastrašit
Foto: Facebook Karola Hrádely
Popisek: Karol Hrádela

Nejsem zvyklý nechat se zastrašit. Maximálně příjmu preventivní opatření, a tak třeba již nebydlim v Praze 5, ale ve své A K.

Již zase pozoruji, jak se nejen v Praze 5 rozjíždí demagogie, jak se černé vydává za bílé, jak se ohlupují lidé. Rozhodl jsem se proto pro poučení, že vše, co vidím, nemusí znamenat to, co vidím, poskytnout několik ukázek neškodné manipulace a později pokračovat dál ukázkami, uplatňovanými podle mne vůči slušným lidem.

Zveřejnil jsem dvě fota ze svatby a včera neplánovaně z nemocnice. Jsem stále (možná jen dle sebe) "švarný svobodný mládenec" (proč bych chtěl napsat též asi 30 let), nikdo mne nezmlátil, podlitiny jsou od odběru, příčinu infekce neznám. Většina lidí fota vyhodnotila jinak. V každém případě jim upřímně děkuji za jejích přání. Snad se nikdo z nich neurazí po zjištění pravdy. Mrzelo by mě to.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.