Kateřina Amiourová: Důležitá poznámka k volební fair play

20.01.2013 10:48

17.1. umístil na youtube uživatel označený jako Vladimír Hanzel video "Jan Urban: Milošku, žaluj"- do rána 19.1. jej shlédlo bezmála 127 000 osob,

Kateřina Amiourová: Důležitá poznámka k volební fair play
Foto: Hans Štembera
Popisek: V divadle Hybernia se konala debata dvou finalistů prezidentské volby. Moderoval Václav Moravec

Co je na věci podivného je, že kompromitující video vychází ze svědectví knihy Pavla Rychetského Diskrétní zóna a já se s dovolením dovoluji se podivovat, že renomovaný právník ÚS s důkazy v ruce (za Zemanovy vlády pracoval v legislativě) nepodal podněty prokurátorovi -ví vůbec, že napsal knihu? Nebo si na právo jen hraje? (To by jisté degenerativní procesy na půdě ÚS vysvětlovalo víc, než cokoliv jiného.) Navíc následující den jedno z odkazovaných "komper"-Mosteckou Uhelnou -MUS - použil Karel Schwarzenberg v duelu na Primě a nádherně se znemožnil, protože privatizace MUS proběhla dříve, než se Zeman dostal do vlády. I Jan Urban je, či zdá se být, důvěryhodná osoba a zakladatel společnosti Acta non Verba o.p.s.


Toto je inkriminované video 1 -na stole uvidíte cedulku Mosteká uhelná -i ten hovořící se zdá být Janem Urbanem -přesto předkládm k úvaze, že celé video by mohla být jen umělá montáž :

Jan Urban má ovšem blog na Aktuálně, kde proti emanovi aktivně vystupuje, o sobě na svém profilu uvádí: Bývalý disident a novinář ještě nelegálních Lidových novin. Později psal o válkách ve Střední Americe a bývalé Jugoslávii. Dva dokumentární filmy, pět knih. Učí na New York University v Praze, je členem mezinárodního právního týmu Diag Human. Profesní i osobní přesvědčení: Ve chvíli, kdy mě chválí mocní, někde dělám chybu. Dokud jsem zvědavý, žiji. (Trochu mi to připadá jako protimluvy. Kupříkladu angažmá na straně Diag Human z něj dělá takřka jistého přítele Kalouska, o němž pro změnu jiné diskrétní materiálypopisují jeho zásahy v kauze Diag Human jakovysloveně proti zájmům státu. Nežíkám,právo klidněmohlo být i alespoň částečně na straně Diag Human,nicméně moudrost praví, že spravedlivé je neplatiti více, než je nezbytně nutné, tíms=píš,když mám na starosti státní kasu.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Rozzuřené Slunce pomáhá Rusům

15:57 Zbyněk Fiala: Rozzuřené Slunce pomáhá Rusům

Vysokoenergetické protony ze sluneční skvrny větší než tucet Zeměkoulí vypnuly družice Starlink nad …