Ladislav Kašuka: ISIL musí být zastaven

17.08.2014 14:10

Několikrát jsem psal články o tom, že normální muslimové rozhodně nejsou hrozbou pro svět a pro společnost, a na tomto názoru trvám.

Ladislav Kašuka: ISIL musí být zastaven
Foto: Ladislav Kašuka
Popisek: Ladislav Kašuka

Něco úplně jiného jsou však radikální islamisté z ISIL. Tito náboženští fanatici, musí být zastaveni za každou cenu! Jejich fanatismus a činy se dají srovnat s jedinou stejně zhoubnou ideologií, kterou je nacismus. Zatímco jedni zabíjejí pro barvu pleti a rasu, druzí pro náboženské vyznání. Obě skupiny tak činí nemilosrdně, a bez jakýchkoli výčitek.

Radikální muslimové musí být proto teď, když se zorganizovali, seskupili a nacházejí se z velké části na stejném území zničeni stejně drtivě, jako byli zničeni nacisté Rudou armádou u Stalingradu, Moskvy, nebo u Kurska.

USA má po dlouhých desetiletích šanci vést jednou spravedlivou válku, a podpořit mírumilovné muslimy, kteří jsou vražděni extrémisty vojenskou silou. Tento úder by měl být veden zdrcujícím způsobem ze vzduchu, země i moře a měl by způsobit radikálním vrahům z ISIL takové ztráty, z kterých by se nesebrali aspoň několik desítek let.

Můj názor je, že v tomto případě musí svět aspoň na chvilku zapomenout na své rozpory a rozepře, a zničit hrozbu muslimského džihádu dříve, než zachvátí stejně jako kdysi nacisté půl světa, a oběti pak půjdou do desítek milionů.

Ruská armáda by měla také pomoci, a společně s vojsky USA udeřit plnou silou nyní, kdy je ještě čas zastavit toto zlo v zárodku.

Společnému úderu největších a vojensky nejsilnějších světových velmocí nemůže odolat nic a nikdo, ani sebevětší náboženský fanatik bojující beze strachu ze své smrti!

Jsem člověk přející si spolupráci mezi národy a mír, právě proto však, přestože se to možná zdá být na první pohled paradoxem, volám nyní po drtivém a rozhodném vojenském úderu proti muslimským bojovníkům z ISIL!

Ladislav Kašuka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …