Ladislav Kašuka: Neomarxismus je cesta do pekla, stěhování národů může znamenat konec světa!

12.06.2015 17:38

Nějakou dobu mi trvalo, než jsem pochopil, že Marx byl stejnou měrou anarchistický šílenec, jako ekonomický génius.

Ladislav Kašuka: Neomarxismus je cesta do pekla, stěhování národů může znamenat konec světa!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bedřich Engels s Karlem Marxem

Jeho ekonomické teze o národní ekonomice jsou prací génia a jeho vize budoucnosti lidstva, ve které nebudou existovat žádné hranice, všechny rasy se smísí a vznikne jedna jediná terrakultura , ve které se budou všichni dělit o všechno, včetně žen a výchovy dětí je anarchistickým šílenstvím, které nesmíme dopustit!

Naše planeta je krásnou právě proto, že na ní najdeme nepřeberné množství rozdílných národů, ras a kultur, jejichž dědictví musí být zachováno! Nelze si myslet, že lze jenom tak beztrestně začít stěhovat a mixovat mezi sebou různé národy a rasy s rozdílnou kulturou a odlišným chápáním životní filosofie a morálky a čekat, že se to nakonec všem nevymstí!

Nikdo nemá právo vytrhávat celé národy z kořenů a stěhovat je jinam, kde je vlastně ani většina tam žijících obyvatel nechce! Neomarxisté vládnoucí v současné době z Bruselu společně s oligarcho-zednářskou klikou nejbohatších rodin tahajících za nitky z USA si hrají na bohy a myslí si, že jim to jenom tak projde!

Netuší, že jejich hra může skončit jen naprostou katastrofou, že ani jejich miliardy a obrovský vliv neznamenají vůbec nic, když se dají do pohybu celé národy a lidské masy a nebudou jim nic platné proti lidem věřícím slepě a oddaně ve svého boha a víru, v jehož jméně jsou ochotní jak zabíjet, tak zemřít mučednickou smrtí!

Pokud se toto šílenství nezastaví včas, bude již pozdě chtít něco změnit v okamžiku, kdy začnou hořet obchody, domy, ulice a celá města. Světu se musí vrátit stabilita a řád dříve, než nastane doslova a do písmene totální chaos a zkáza civilizace tak, jak jí známe!

Jedinou správnou pomocí zdevastovaným africkým a blízkovýchodním zemím by bylo, přestat se vměšovat do jejich záležitostí, nebombardovat jejich území, stáhnout odtamtud své vojáky a posílat jim tam pouze zdravotníky a humanitární pomoc, pokud o to budou sami stát a zajistí jejich bezpečnost!

Věřte, že pokud se západní země přestanou vměšovat do jejich vnitřních záležitostí, nakonec tam zvítězí ten nejsilnější s největší podporou mas a ten zavede sám ve své zemi takový pořádek a řád, jaký si samo místní obyvatelstvo přeje! Pokud to bude právo šaría budiž, je to jejich věc a jejich právo, myslím si ale, že po ukončení vměšování ztratí ti největší extremisté svůj vliv!

Ekonomika těchto zemí také poroste až poté, co odejdou z jejich území okupační vojska a západ jim začne poctivě platit za jejich nerostné bohatství! Vězte, že v okamžiku, kdy jim dáme pokoj a právo se rozhodovat o svém osudu, budeme mít také právo jim naplno říci, že stejně jako Oni nás nechtějí tam, tak je mi nechceme tady!

Není to žádný rasismus, nebo xenofobie, je to pouze zdravý rozum, který říká, že naše kultury jsou v současnosti naprosto jiné a neslučitelné a v případě umělého, nepřirozeného mísení národů a kultur to nakonec skončí zánikem jedné z nich a tomuto zániku bude předcházet běsnění a vraždění, jaké Evropa nezažila od konce druhé světové války, kdy šílený Hitler prohrál válku, ve které se snažil povznést jeden národ a jednu rasu nad všechny ostatní!

V současnosti jsme svědky druhého extrému, kdy se šílenci z Washingtonu a Bruselu snaží naopak všechny rasy smísit, aby se úplně vytratila ze světa rozdílnost a originalita a vznikla jedna velká subkultura bez národního cítění a identity, která bude podle nich snadněji ovladatelná a zotročitelná!

Celá Evropa a celý svět se musí postavit proti tomuto šílenému plánu! Nyní je důležité přestat bojovat své malé války o tom, kdo stojí napravo a kdo nalevo, nebo o tom, zda chceme částečné, úplné, nebo žádné národní ekonomiky! Na tohle všechno bude čas až potom, co zastavíme Armagedon, který pro lidstvo naplánovalo pár bohatých šílenců z Bilderbergu, Washingtonu a Bruselu!

Zkuste se tomuto zlu postavit nejprve aspoň u volebních uren a volte pouze strany, které nesouhlasí s federalizací EU (nebo z ní chtějí úplně vystoupit) s nesmyslnou uměle řízenou migrací a s vojenskými misemi do zemí, které nás osobně sami nijak nenapadají a neohrožují! Podporujte akce aktivistů, kteří bojují proti washingtonsko-bruselské hydře, choďte na jejich akce a mítinky a spojte své síly pro cíl, kterým není nic menšího, než je záchrana světa!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O prvním máji a dvou různých hloučcích

9:44 Filip Šebesta: O prvním máji a dvou různých hloučcích

První máj je v Čechách – pod vlivem veršů Karla Hynka Máchy, tedy nejpozději od dob národního obroze…