Lubomír Man: Russiagate je podvod

30.04.2018 10:49

P.C. Roberts na svém blogu píše o závěrech zpravodajského výboru Sněmovny reprezentantů Kongresu USA, který rozhodl, že Russiagate je podvod, a připojuje svůj komentář.

Lubomír Man: Russiagate je podvod
Foto: 123RF.com
Popisek: Americký Kongres

Zpravodajský výbor americké Sněmovny reprezentantů vydal těchto dnech odtajněnou zprávu, týkající se domnělého ruského vměšování do amerických prezidentských voleb v r. 2016, která oficiálně zbavuje prezidenta Trumpa podezření z jakékoli tajné spolupráce s cizí mocností.

„Zatímco komise neshledala žádný důkaz o tom, že by Trumpova prezidentská kampaň spolupracovala s ruskou vládou, přineslo vyšetřování jisté poznatky o mylném úsudku a nesprávně zvážených akcích, a to jak ve volební kampani Trumpa, tak i Clintona“, uvádí se v nejdůležitější části předmětného rozhodnutí zpravodajského výboru americké Sněmovny reprezentantů.

Dokument, čítající 253 stran textu, je výsledkem celoročního vyšetřování domnělého ruského ovlivnění amerických prezidentských voleb, které, jak známo, mělo za následek zběsilou protiruskou kampaň v USA, včetně vyhlášení protiruských obchodních sankcí nejen ze strany USA, ale téměř i všech evropských zemí.

(vybral a přeložil Lubomír Man)

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…