Luboš Olejár: Voláme vládu ČR o pomoc

12.02.2021 14:00

Vyjádření Svazu pacientů ČR k nechválení prodloužení nouzového stavu

Luboš Olejár: Voláme vládu ČR o pomoc
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Svazu pacientů ČR Luboš Olejár

Poslanci Parlamentu ČR těchto stran a hnutí ODS (předseda Fiala), Piratů (předseda Bartoš), SPD (předseda Okamura), KSČM (předseda Filip), KDU-ČSL (předseda Jurečka) a STAN (předseda Rakušan) hodili pacienty a ostatní občany v České republice přes palubu při záchraně života a ochraně před šířením infekce COVID-19, když hlasováním neumožnili pokračování stavu Nouze (například po vzoru Německa), který je třeba pro vydávání opatření pro ochranu obyvatel a pomoc složek IZS a vojska v nemocnicích a dalších zařízeních v celé České republice.

Svaz pacientů ČR se zděšením sleduje neodpovědné chování parlamentní opozice vůči občanům, pacientům, ale i vlastním voličům!

Voláme Vládu ČR o pomoc! Ochraňte lidské životy před lacinou smrtí! Pomozte ochránit zdravé před infekční nákazou Covid-19!

Co se teď od pondělí 15. února bude dít mezi občany vyžadujících ochranu před infekční nákazou, a její mutacemi, a těch co odmítají takovou ochranu dýchacích cest? Budou se lidé mezi sebou muset prát, aby dosáhli svého názoru?

Čeští pacienti, jejich příbuzní a většina občanů už ví, že byla a je velká chyba volit politické strany a hnutí, které kvůli svým mrzkým politickým výhodám zradily občany, pacienty a zdravotníky, dokonce i své voliče, a hodily nás všechny do totálního chaosu, a možná až občanské války. Hrůza kam nás rebelující poslanci dostali!!!

Opoziční strany a hnutí, jak se ukazuje, poškodily celou Českou republiku i v očích sousedních států.

Luboš Olejár, v.r.
prezident Svazu pacientů ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …