Martin Kavka: Kauza Konvička? Jenom zástěrka pro skutečné problémy

03.09.2016 9:00

Osobně mohu říci, že mi to vystoupení připadlo trapné a k ničemu. Divím se, že Martinovi Konvičkovi nedošlo, že to bude nejen použito proti němu, ale také, že ublíží mnoha lidem, kteří poukazují na nebezpečí islamizace Evropy.

Martin Kavka: Kauza Konvička? Jenom zástěrka pro skutečné problémy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Happening s názvem Okupanti obsazují Prahu v souvislosti s výročím vpádu vojsk Varšavské smlouvy do Československa v roce 1968

Jak se říká, tonoucí se stébla chytá a tam máme plnou Evropu psychicky nemocných útočníků, kteří sice útočí ve jménu Islámu, a vykřikují Alláhu Akbar, ale jsou psychicky nemocní, tak to není možné spojovat s islámem. Viz poslední dva případy, jeden ze Štrasburku, kde muslim napadl Žida a z Bruselu, kde muslimka napadla cestující v autobuse. Došlo to tak daleko, že si stačí přečíst diskuse na německých anebo britských diskuzích pod podobnými články a člověk zjistí, že psychické onemocnění už je všem k smíchu a je to synonymum muslimské útoky, které má zakrýt skutečnou podstatu věci.

Německo z hrůzou zjišťuje, že vlastně neví, zda Turci v Německu žijící jsou loajální Německu anebo současnému Turecku, které obrátilo kormidlo do sedmého století k Mohamedovi. Ukazuje se, že v utečeneckých táborech se nachází falešné pasy pro bojovníky ISIS, kteří se snaží dostat do Evropy. Ukazuje, že ti inženýři a doktoři, kteří v loňském roce doputovali do Německa, jsou negramotní a ty desítky tisíc nezletilců ve Švédsku jsou dospělí muži.
A pak se objeví Konvička se svým cirkusem

Skutečné problémy jsou stranou. Konvička je ten problém. Podle expertů může Konvička ukázat cestu islámským radikálům. Prostě Konvička a burkiny jsou spásou z nebe pro některá naše média. Jenomže to podstatné uniklo. Martin Konvička sice nedomyslel svoje show, ale ukázal, že i my jsme součástí Evropy a to co se dnes děje v Německu a Francii, může být brzy u nás. Dva „magoři“ už ukázali, že ani naše země, kde žiji „mírumilovní“ muslimové není imunní. Jeden na Kladně, druhý u Máchova jezera. A že u nás existují tendence k islámskému „radikalismu“ ukazují nejen videa z českých mešit, ale i dokument nazvaný „Já muslim“.

Můžeme se panu Konvičkovi smát, můžeme si myslet cokoliv o jeho vystoupení. Pravda je však taková, že už to není kde, ale kdy.

Obavám se, že pak to zase bude tichý chlapec, kterého skoro nikdo neznal, jako ten co chtěl odejít k ISIS, ale měl tu smůlu, že byl zadržen blízko syrských hranic, kam se dle své sestry jen chtěl podívat. Prostě dle jejich slov nedochůdče. Jenomže tyhle „nedochůdčata, která neměla respekt okolí, mají na svědomí od září 2001 již několik tisíc lidských životů.

Možná by bylo lépe nazývat věci pravými jmény. Jako to udělal, byť nešťastně, Martin Konvička. Jinak můžeme dopadnout jako vesnice, která shořela jen proto, že do druhé vesnice doběhl pro pomoc člen cirkusu v oděvu klauna. Nikdo mu nevěřil a všichni se mu smáli, protože to brali jako součást představení a reklamu na návštěvu cirkusu.

Zapomíná se, že ti mrtví, oběti islámského teroru, se již tomu smát nemohou a mnozí, stejně jako ti, co dnes odsuzují Martina Konvičku, by dříve vše brali jako něco, co se jich netýká.

A když se jich to dotklo, tak už bylo pozdě lkát.........je to náš anebo už Islámský stát?

Vyšlo na eurabia.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…