Martin Kohout: Imigranti u nás údajně nejsou a ani k nám prý nechtějí. Opravdu?

09.09.2017 19:23

Příhoda z minulého týdne. V centru Prahy mě oslovil černoch (černý jako bota) a lámanou angličtinou se mě ptá na cestu k Palladiu (náměstí Republiky) podle přiložené adresy na listu papíru.

Martin Kohout: Imigranti u nás údajně nejsou a ani k nám prý nechtějí. Opravdu?
Foto: thinkstock.com
Popisek: Uprchlíci z Afriky, ilustrační foto

Ukazuji mu onu budovu Palladia a zdvořile se ptám. „Where are you from?“ (odkud jste). On na to „Germany“… Lehce mi poklesne čelist, ale rychle se vzpamatuji a německy říkám s úsměvem „wirklich“?! (vážně?). Je ale zjevně jazyk, který mu nic neříká a nerozumí v něm ani slovo. Pro jistotu přidám lehce ironicky. „So Sie sind aus Deutschland?! Wo liegt eigentlich Deutschland? In Afrika?“ (tak vy jste z Německa a kde to Německo vlastně leží, v Africe?) Vyjeveně na mě kouká a pak kývá „yes Africa“… now Germany“ (Volně přeloženo – ano Afrika, teď Německo). V duchu si říkám, tak tohle asi bude nějaký ten prosnulý „syrský“ atomový vědec, nebo chirurg prchající před válkou… tím náš „rozhovor“ skončí…

Já se ale přirozeně musím ptát, jak má náš režim situaci s imigrací pod kontrolou. Když si sem může klidně přijet nějaký „Novo Němec“, evidentně ilegální imigrant z Afriky a bez problémů se tu potloukat?! Kolik takových ilegálních imigrantů v ČR teď asi je? Stovky, tisíce, desítky tisíc? Vždyť jen Vietnamců je v ČR ilegálně kolem 20 000… (většina zapojena v kriminálních aktivitách) a režim o nich nic „neví“… nebo snad nechce vědět? Ty stále častější hloučky muslimů a černochů v ulicích našich měst jsou pak co?! (Turisté? Nebo údajní studentI“?! – tomu snad může věřit akorát nějaké Palato z MF Dnes)

Stejně tak si kladu otázku, zda již Německo nezačíná přetékat a německé úřady se náhodou nesnaží některé imigranty tajně vylifrovat do střední Evropy. Jak jinak by se sem výše uvedené černé individuum asi dostalo?! Kde vzal peníze na cestu, jak se sem dopravil? Jak se o naší zemi vůbec dověděl? (Většina těchto imigrantů nemá žádné vzdělání a ještě nedávno o žádné Evropě neslyšela.) Nebo je to zase nějaká hanebná hra deviantů u neziskovek typu „Člověk v tísni“, či „homo hodnoty“? Kteří sem imigranty plánovaně chtějí dovážet?

Každopádně tvrzení, že u nás žádní imigranti nejsou, je sprostá lež! Budeme čekat až nám imigranti začnou znásliňovat ženy a dcery? Až nás začnou terorizovat na ulicích, jako se to běžně děje v západní Evropě? Nebo zde začnou masivně provádět teroristické útoky, podobné Barceloně, Londýnu. Berlínu, Mnichovu, Paříži…?! Nebo si zase vezmeme naši zemi od havlistů zpět a uděláme si zde pořádek a ony protičeské havlisty vykážeme na okraj společnosti a odřízneme od rozhodování a ty nejhorší přísně potrestáme?!

Večer říkám onu příhodu manželce a manželka se na mě podívá a s typicky ženskou pragmatičností a moudrostí říká: „No tak to děti asi na tu němčinu nedáme, to by jim zjevně k ničemu v budoucnosti nebylo…“ Musím jí dát za pravdu, západní Evropa je vyřízená a čeká ji úpadek, válka a zmar. Chtít se „přimknout“ k tomuhle spolku deviantů a bláznů může zase jen deviant a blázen… A to většina Čechů určitě není!

Vyšlo na eportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.