Michal Walter Kraft: Islámský stát nás neohrožuje a nikdy neohrožoval

15.05.2018 21:40

Politická korektnost je jedním z nejzáludnějších a nejničivějších zel, kterým kdy Západní civilizace čelila. Jedná se o prachsprosté lhaní, které má za úkol znetvořit náš jazyk natolik, abychom jej nebyli schopni používat k přenosu informací. Řeč je jedním z hlavních znaků, který nás odlišuje od zvířat, a proto každý, kdo čiré zlo v podobě politické korektnosti podporuje, usiluje o to, abychom přestali být lidmi. Z tohoto důvodu se politické korektnosti hodlám zcela vyhýbat.

Michal Walter Kraft: Islámský stát nás neohrožuje a nikdy neohrožoval
Foto: Archiv Michala W. Krafta
Popisek: Michal Walter Kraft

Po víkendovém útoku ve Francii opět slyšíme, že je nutné porazit Islámský stát. Říkají to politici a po nich to papouškuje i většina novinářů. Jde však, z jejich strany, o čirou lež, nebo hloupost (samozřejmě platí, že druhá možnost je mnohem horší). Žádný Islámský stát porazit nemusíme, protože nás žádný Islámský stát neohrožuje a nikdy neohrožoval. Je tomu opravdu tak; Islámský stát nemá v Evropě na svědomí ani jeden lidský život. Bojovníci Islámského státu totiž na svých 50 let starých tancích a nových Toyotách Hilux do Evropy nedojedou a zbraně, které tato bojová vozidla mají, do Evropy nedostřelí. Islámský stát rovněž nedisponuje letectvem a kdyby si od Turecka, nebo od jiných našich spojenců nějaké to bojové letadlo koupil, tak s ním do Evropy nedoletí. Islámský stát na nás jednoduše nemá jak zaútočit. Jediný, kdo nás doopravdy ohrožuje, jsou naši politici. Bez jejich aktivního úsilí by nebylo teroristických útoků, nebylo by mrtvých a znásilněných, nebylo by no-go zón. Při návštěvách koncertů bychom nemuseli procházet bezpečnostní kontrolou, jako před nástupem výkonu trestu, nebyl by důvod mít kamery na každém rohu, fízlovat sociální sítě a ulice hyzdit betonovými zátarasy. Důchodci by se nemuseli učit, jak se ubránit francouzskou holí trénovanému třicátníkovi (neubrání se), nevyhazovaly by se obrovské peníze za integrační programy pro imigranty (neintegrují se), neexistoval by ani Dublin IV (přijme se) a EU by se pak možná ani nemusela rozpadnout (rozpadne se). Za nic z toho nenesou vinu migranti (ti se chovají tak, jak je to pro ně přirozené a výhodné), ale politici, kteří je sem pozvali a stále zvou. Neohrožují nás muslimové, ale všichni ti, kteří tvrdí, že hranice jsou přežitkem, že neexistuje národní zájem, protože národy jsou také přežitkem a že všechny kultury a civilizace mají stejnou hodnotu. Dále pak také všichni ti, kteří nutí naše vojáky, aby místo obrany své země bojovali a umírali v cizích válkách (ano, i my máme své padlé), všichni ti, kteří obranu námořní hranice zaměnili za výlov migrantů a jejich následný import do Evropy. O ničem z toho ale nerozhodl Islámský stát, nebo snad Rusko a Putin, ale Merkelová, Juncker, Avramopulos, Timmermans, Jourová, Telička a další jim podobná monstra z Evropské komise, Evropské rady, Evropského parlamentu, vlády a Parlamentu ČR, kteří jednali a jednají tak, že umožnili vznik současného stavu. Jejich lži o tom, že je pro nás Islámský stát nebezpečím nic nemění na faktu, že největším nebezpečím jsou pro nás zejména oni sami.

Michal W. Kraft (producent, politický a marketingový poradce)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …