Miroslav Josef Bezecný: Tak mám za sebou třetí dávku

03.12.2021 7:34 | Komentář

Již samotná registrace je velmi "zajímavá". Senioři nad sedmdesát. Ministr zdravotnictví i ostatní "experti" zřejmě předpokládají, že mají všichni sedmdesátníci a osmdesátníci mobil, počítač a internet. A že jsou počítačoví géniové. Pokud registraci nezvládnou, jsou automaticky zařazeni do škatulky odmítačů očkování.

Miroslav Josef Bezecný: Tak mám za sebou třetí dávku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Očkování proti koronaviru, ilustrační foto

Očkovací centrum je tentokrát v nemocnici. Nikde žádné cedule, bloudím po nemocnici. Pak to konečně nacházím. V infekčním pavilonu!? Zřejmě jsou zdravotníci přesvědčeni, že se viry a bacily poperou mezi sebou a navzájem se zlikvidují. A na lidi potom nebudou mít "čas". Nebo že bych si domů mimo covidu donesl ještě něco jiného?

Vcházím dovnitř. Úzká chodbička. Lidé jsou namačkaní doslova jeden na druhého. Rozestupy by tu ani dělat nešly. Byl jsem objednán "přesně" na 12:35 hodin. Se mnou tam ale bylo namačkáno (v úzké chodbičce) asi třicet lidí!? Když se objednám ke své praktické lékařce, jsme v čekárně maximálně dva Na co je tedy potom registrace?! I v malých obchůdcích máte nápis "Vstupujte jednotlivě".

"Odpočinková" místnost je malinká cimra. Při prvním a druhém očkování se dodržovaly dvoumetrové rozestupy. Tady ne. Židle jsou jedna vedle druhé. A na nich sedí lidé vedle sebe jak vlaštovky na drátě. "Odborníci" obviňují lidi, že nedodržují předepsaná opatření. A zdravotníci ano?!

Anketa

Má Miroslav Kalousek šanci stát se prezidentem České republiky?

2%
96%
hlasovalo: 14590 lidí

Již je to únavné neustále zdůrazňovat, že virus je vzdušnokapénková infekce. A ulpívá nejen na oděvu, ale i na okolních předmětech. Kolik se dnes v očkovacím centru v nemocnici - na infekčním - nakazilo lidí? Provádělo se tam snad tolik proklamované testování? Ne!

Při první a druhé vlně se rozházely stovky milionů korun. Nejen na pompézní očkovací centra, ale také na slavnou polní nemocnici, která se nakonec vůbec nevyužila. Již před lety navrhovali členové České strany národně sociální, aby politici za svá chybná rozhodnutí ručili svým osobním majetkem. To ale neprošlo. Mráz kopřivu nespálí!?

Teď jen s hrůzou čekám, jaké strašné následky po vakcíně zase budu mít. Ale prý to zdaleka není konec. Čeká nás čtvrtá, desátá, stá vakcína? A pokaždé jiná, aby si "přišli k lizu" všichni výrobci vakcín!?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…