Miroslav Kulhavý: Europoslankyně Šojdrová chce zatáhnout ČR do náboženských třenic, nebo dovážet muslimy

22.09.2018 20:37

Bylo už hodně řečeno a napsáno o dovozu syrských dětí, ale něco zůstalo skryto. Když někdo řekne a prosazuje „A“ a nemá na to domýšlet, jak vypadá „B“ a nebo o něm záměrně mlčí, je přesně tím, kdo nemá mít žezlo v ruce; tedy žádnou funkci a vliv.

Miroslav Kulhavý: Europoslankyně Šojdrová chce zatáhnout ČR do náboženských třenic, nebo dovážet muslimy
Foto: Daniela Černá
Popisek: Michaela Šojdrová

Na celé kauze je nejtrapnější, že její veřejně probíraná pseudohumanitní podstata přinutila zastánce „humanitního bombardování“ z řad politiků, umělců, akademické sféry a samozřejmě i profesionálních a jiných vítačů z (ne)ziskovek, k vyjádření nebo dokonce k výzvě, hraničící s psychickou poruchou. (Michael Kocáb, Tomáš Halík, Zdeněk Lukeš, Eliška Wagnerová, Michael Žantovský, Fedor Gál, Jiřina Šiklová, Vladimír Morávek, Martin Vadas, Ivan Rössler, Miloš Zapletal, Karel Schwarzenberg, Jan Svěrák) Tak třeba naposled Jan Hrušínský ve svém falešném rozhořčení urazil všechny muslimy titulem „pitomec“, neb jsou to právě oni, kdož mají v závazných neměnných textech tvrzení o placatosti Země. Ano, pan Babiš udělal chybu; s jasně předvolebně motivovanou ženskou se neměl scházet a když už to téma dostali adepti politického hřbitova do sněmovny, měl vystoupit tam, říci si svoje a dost!

Když pomineme hlavní motivaci, tedy tu předvolební, pro odmítnutí takové ztřeštěnosti existuje několik faktů a úvah, které jsem dosud nezaznamenal.

  1. Nelze brát sirotky z území Sýrie, ať už skutečně bezprizorní nebo z nějakých mizerných zařízení; syrské zákony to nedovolují.
  2. Přepravu migrantů do Evropy zajišťují z 99% mafiánské klany a neumím si představit, že malé opuštěné dítě má u sebe tak velký peníz, aby se dostalo na loď.
  3. Ano, byla zaznamenána praxe, kdy jsou nejprve vyslány děti, ale zpravidla starší, příbuzní jim cestu zaplatí a spoléhají (až se dítě uchytí - azyl) na pravidlo o spojování rodin. Zde se však o sirotka evidentně nejedná.
  4. Každé dítě, které se v islámské zemi narodí, je automaticky muslim, s výjimkou u otce nemuslima. Když připustíme teoretickou, ale velmi nepravděpodobnou možnost, že se paní Šojdrové podaří najít pár maloletých dětí, v jakém světonázoru budou na území ČR vychováváni? Budou z nich ateisti? křesťané? muslimové? Když ne ti poslední, co tomu řekne (po takto zvýrazněné kauze) islámský svět? Paní Šojdrová, v Koránu na to mají jasné verše: 2/217 „…svádět od víry je horší než zabíjet“; nebo: 2/193 „A bojujte proti nim, dokud nebude konec svádění od víry a dokud nebude všechno náboženství patřit Bohu.“(Alláhovi!)
  5. Další bod úzce souvisí s předchozím; záměrně přivážet do ČR muslimy je, dle pohledu na severské země a na Západ, přímo vlastizrádné!! To právě platí u dětí starších deseti let (někdy i mladších), které už jsou docela dobře seznámeni s islámskou vírou. Opět nás poučuje zrcadlo Západu, odkud je řada článků a několik videí od těch nejodvážnějších kantorů nebo i novinářů, kteří popisují právě ty muslimské žáčky ze ZŠ (Rakousko, Německo).
  6. Bez ověření, zda jde skutečně o sirotky (velmi těžké) a zjištění skutečného věku (rovněž obtížné), neb těch dvacetiletých „mladistvých“ se vyskytlo dosti, je nepřijatelné cokoli dále podnikat. Tato procedura je minimálně na řadu měsíců až let a bez alespoň několika ověřených jedinců to bylo od europoslankyně zcela jasné předvolební plácnutí do vody a současně touha po vlastním zviditelnění, neb obtížnost získávání informací jistě dobře zná!!
  7. Pokud by se přece jen podařilo dostat do ČR muslimské děti, je zcela jisté, že se k nim místní muslimská komunita dostane. Nemohli by tak tvárný „materiál“ nechat ležet ladem. Když dokázali vyprodukovat bojovníky do ISIL, obhájit u soudu nenávistnou a k násilí vybízející knihu, nepochybuji, že příhodné pole neorané (nebo jen málo) by uměli „zúrodnit“.

Ale to jsme u jiného problému, který trčí do světa jako pověstný Jakešův kůl v plotě, ale mnohem déle. Je to existence islámu v demokratických zemích, když řada vyznávaných zásad je v rozporu se zákony v evropských státech včetně ČR.

(po zveřejnění na PL bude text zaslán na michaela.sojdrova@europarl.europa.eu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …