Miroslav Kulhavý: Lidské hyeny činí psychický nátlak na zoufalce Hradílka a říkají: zemři!

18.11.2017 12:21

Potřebujeme to v naší antizemanovské kampani, naše nenávist k prezidentu Zemanovi nemá žádné hranice. Silně mně to připomíná vymývání mozků islámským sebevrahům. Co jiného jsou výroky: Hradílek – mučedník, Hradílek - hrdina.

Miroslav Kulhavý: Lidské hyeny činí psychický nátlak na zoufalce Hradílka a říkají: zemři!
Foto: Repro: YouTube, kanál Moderní dějiny
Popisek: Tomáš Hradílek v roce 2012

Vy níže jmenovaní a další: jste vrazi a ujišťuji vás, naplní-li se váš hnusný politický kalkul, nikdo vám ten dehonestující titul neodpáře! Kdyby se chtěl pan Hradílek rozhodnout jinak a vzdát to, nutíte ho, aby se vám omluvil za svou slabost a to je třeba pro něj neuchopitelné.

Co jiného je pamflet dožadující se na Zemanovi, aby nechal Hradílka žít tím, že se vzdá kandidatury do prezidentských voleb. Každý slušný člověk si už dnes musí před vámi odplivnout. Žádné volby nemají vyšší hodnotu než lidský život. Místo toho, abyste se postavili takovému bezprecedentnímu vydírání, necháte psychicky narušeného kamaráda umřít. Zemanovy voliče to moc neovlivní, ale vám zůstane na rukou krev.

Vážení občané, pamatujte si je; horší se mezi námi momentálně v ČR nenajdou:

Táňa Fischerová, herečka, politička, Petr Havlík, publicista, podnikatel, Olga Sommerová, dokumentaristka, Marta Kubišová, zpěvačka, Marie Rút Křížková, literární historička, Jan Ruml, politik, publicista, Fero Fenič, producent a režisér, Michael Kocáb, hudebník, politik, Fedor Gál, sociolog, podnikatel, Ivan Fišera, sociolog, Jiří Šesták, místopředseda Senátu PČR, František Kostlán, publicista, Věra Roubalová Kostlánová, psychoterapeutka, Břetislav Rychlík, režisér, Josef Pleskot, architekt, Helena Třeštíková, dokumentaristka, Adam Komers, živnostník, publicista, Vladimír Just, teatrolog

Není co dodat; snad jen výzvu: vezměte tento neuvážený a špetku rozumu postrádající krok zpět a věnujte se panu Hradílkovi včetně odborné pomoci; bude vás potřebovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…