Miroslav Macek: I pacienti uzavřených oddělení psychiatrických ústavů mají své silné zastoupení

26.11.2018 9:45

Pondělní glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: I pacienti uzavřených oddělení psychiatrických ústavů mají své silné zastoupení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

„Jinak, než ve volbách se mne nezbavíte!“ pronesl k poslancům premiér Babiš. Netušil jsem, že v životě neslyšel o Lincolnovi, Kennedym, Rašínovi, Morovi, Ghándíové, Palmem, Rabinovi, Lindhové a dalších… Je beze zbytku jasné, že JSME zastupitelská demokracie: kvalita parlamentních výstupů některých poslanců totiž jasně dokládá, že i pacienti uzavřených oddělení psychiatrických ústavů mají své silné zastoupení.

***

Kupodivu nikdo se nepustil do rozkrývání paralelní vlivové sítě, kterou tady Babiš za přispění starých estébáckých kádrů buduje. Přitom jde o to největší nebezpečí, které z jeho moci plyne. Zdá se však, že skrze stromy mediálně nafouklých prkotin nikdo nevidí les.

***

Také spolupracovník StB Falmer, vlastním jménem Filip, jinak předseda KSČM, zaníceně hovořil o tom, jak to s tou republikou a jejími obyvateli myslí dobře a jak ctí ústavu a demokracii. Jedno oko bez paměti nezůstalo suché!

***

Nové „vánoční“ zátarasy v Německu odolají nárazu až čtyřicetitunového nákladního automobilu. No, není to skvělý multikulturní duch Vánoc?

***

Samozřejmě, že migrovat odkudkoliv kamkoliv by mělo být nezadatelným právem. Stejně tak by ovšem mělo být nezadatelným právem zastřelit každého, kdo bez povolení vstoupí na cizí území, neboť práva a povinnosti musí být vyvážené.

***

Právě jsem vymyslel nové ustálené spojení „jít šojdrem“. Příklad užití: Myslela jsem to dobře, ale pak to šlo jaksi šojderem.

***

Jan Veverka na Facebooku:
Já si myslím, že by bylo fér, aby ANO, resp. Babiš koupil dluhy za ČSSD, pohledávku kapitalizoval a spojil tyto dvě partaje pod novým názvem ANO ČSSD. Socany si vodil už za Grosse a stejně tak personální základ ANO pochází z ČSSD, viz Faltýnek. ANO dělá levicovou politiku a myslím, že i marketingově to není pro ANO úplně špatně. ČSSD je 140 let stará partaj a na tom může ANO postavit do budoucna slušný příběh. No, a Jan Hamáček by nebyl za prodejnou děvku, protože ani jemu tahle role nemůže být příjemná.
Jo, a kauza Čapí hnízdo? Zapomeňte. Minimálně do doby, než dojdou při první ekonomické krizi těmhle socialistům peníze. Pak ti, co je dnes volí, budou chtít jejich krev. Bylo to tak vždy a bude to tak i nadále.

***

Češi jsou smějící se bestie:
Kdybych se jmenoval Andrej Babiš a chytila mne policie, také bych tvrdil, že jsem George Clooney.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty