Miroslav Macek: Janouškovi se lidé budou dobrovolně vrhat pod kola jeho vozu

11.05.2012 10:40

Páteční glosy 11. 5. 2012

Miroslav Macek: Janouškovi se lidé budou dobrovolně vrhat pod kola jeho vozu
Foto: repro TV Prima
Popisek: Roman Janoušek po svém zadržení za jízdu v opilosti

Obávám se, že Roman Janoušek bude mít záhy další veliký problém: jak se vypořádat s tím, že se mu lidé budou dobrovolně vrhat pod kola jeho vozu…

A další zcela neúplná zpráva: ministr zdravotnictví Leoš Heger po poradě s premiérem Petrem Nečasem oznámil, že do konce června skončí projekt IZIP, tedy elektronických zdravotních knížek, který doposud přišel Všeobecnou zdravotní pojišťovnu na dvě miliardy korun.

Ve zprávě totiž zcela chybí, jaké tresty obdrželi všichni ti ouzcí cabrnochové a jejich pomocníci z VZP za to letité dojení zdravotního pojištění s přesuny do Švýcar.

Není už nejvyšší čas učinit z Řecka eurounijní protektorát s jmenovaným protektorem z Bruselu, když už ti Řekové nejsou schopni si vládnout dle nadiktovaných osnov sami?

Poslanec Tomáš Úlehla (ODS) na facebooku:

Dnes jsme v poslanecké sněmovně schválili Zákon o podporovaných zdrojích energie (obnovitelné zdroje - OZE), vetovaný presidentem ČR, a kromě úspory 21 mld. Kč ze státního rozpočtu nastavili jasná pravidla režimu výroby energie z bioplynu, biokapalin i OZE.

Moje poznámka: Neměl by Tomáš Úlehla podat na prezidenta Klause žalobu? Vždyť v době, kdy se šetří, kam se člověk podívá, chtěl prokazatelně zabránit úspoře ve výši 21 miliard!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miroslav Macek

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…