Miroslav Macek: Konečně víme, kdo tomu velí. Je to Prchal

21.08.2020 10:39

Páteční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Konečně víme, kdo tomu velí. Je to Prchal
Foto: Archiv PL
Popisek: Miroslav Macek

„Když jsem viděl nekonečný seznam výjimek, kterým úplně nerozumím, tak to zkrátka musíme nějak probrat,“ prohlásil premiér Babiš á margo nových nařízení o nošení roušek, které připravovala ovšem též vládní Rada pro zdravotní rizika, které nepředsedá nikdo jiný než právě on, a které se podle slov ministra zdravotnictví zúčastnil a nic nenamítal.

Když ovšem Babišovi marketingoví poradci zjistili, jak negativní reakci vše vyvolalo, poradili mu vyvinit se ihned z jakékoliv odpovědnosti, shodit to na jiné a stát se spasitelem. Obávám se ovšem, že mu to jeho voliči opět „sežerou“.

Konečně ovšem definitivně víme, kdo tomu našemu veřejnému domu velí. Je to Prchal. Hlas chytřejšího lidu si dokonce myslí, že jde o předvolební trik: nařídí se nesmysl a pak jej zachránce Babiš odstraní a je opět zachránce lidstva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…