Miroslav Macek: Rakouský Kurz se nehodil do současné rudozelené Evropské unie

28.12.2021 9:50 | Komentář

Úterní glosy Miroslava Macka.

Miroslav Macek: Rakouský Kurz se nehodil do současné rudozelené Evropské unie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Vánoční zázrak se opravdu stal! 22. 12. bylo ještě v nemocnicích v ČR 4800 lidi s covidem, 27. 12. Již jen 2900.

Z čela Rakouska odešel neslavně, připomíná titulek článku na novinky.cz bývalého kancléře Kurze. Což je ovšem nesmysl, neboť Kurz neodešel, ale byl odejit, neboť se názorově nehodil do současné rudozelené Evropské unie. Ostatně, čas ukáže, že celé jeho obvinění bylo jen cílenou manipulací.

Rumunský ústavní soud rozhodl, že verdikty nejvyššího soudu Evropského soudního dvora EU nemají přednost před ústavou Rumunska. Není nejvyšší čas se připojit? Obávám se ovšem, že se současnou vládou můžeme očekávat spíše naše připojení k sankcím proti Rumunsku.

Čeština je jazyk vtipný:

Pět ministrů prý neumí plynně anglicky. Myslím, že to nevadí. Při jednáních v Bruselu nebo Washingtonu jim bude stačit říkat jenom "Yes".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…