Miroslav Macek: Všechny imperiální mocnosti trvaly přibližně 250 let, USA vznikly v roce 1776

31.08.2021 13:07 | Glosa

Úterní glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Všechny imperiální mocnosti trvaly přibližně 250 let, USA vznikly v roce 1776
Foto: Archiv PL
Popisek: Miroslav Macek

Samozřejmě, že je to fake: Ministr zdravotnictví v pořadu na CNN Prima News prohlásil, že netestovaní žáci by ve škole mohli zpívat jen kratší písně a u těch delších jen první sloku. Problém ovšem je, že se to mezi všemi těmi podivuhodnými prohlášeními lidem jeví být docela pravděpodobné…

***

Podle zjištění britského generála sira Johna Bagota Glubba (1897 - 1986) všechny imperiální mocnosti trvaly přibližně 250 let, přičemž všechny prošly ve svém vývoji fázemi rychlého růstu území, obchodu, bohatství a intelektu, až dospěly k dekadenci, charakterizované materialismem, migrací cizinců, sociálním státem a ztrátou religiozity, k níž vedlo příliš dlouhé období moci a nadvlády, sobeckost, zbožňování peněz a ztráta vědomí povinnosti.
Spojené státy oficiálně vznikly roku 1776…

***

Ota Vychodil na Facebooku:
Inzerát: Může mi někdo, prosím, vysvětlit následující problém? Když myši v bludišti postavíte do cesty k žrádlu překážku, začne si okamžitě hledat jinou cestu. Proč by se mutující virus měl chovat jinak? Značka "Hloupý matematik".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…