Oldřich Rambousek: Důvěřujte politikům! Vždyť to jsou naši polobozi

11.04.2019 21:35

Důvěra v politika - co to vlastně je? Je to projev naší hlouposti, ignorace nebo otrávenosti a zbabělosti? Já Vám nevím, ale když čtu v novinách, na Fb, na Twitteru či sleduji v TV, tak se nestačím divit.

Oldřich Rambousek: Důvěřujte politikům! Vždyť to jsou naši polobozi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanecká sněmovna ČR

Tolik keců o ničem, tolik vytahaných trik, ale výsledky žalostné. Kdejakej Lojza dnes může stávkovat a protestovat, vykřikovat urážky prezidenta a k čemu to je? Vždyť to nikoho nezajímá.

Už třicet let nám protéká republika mezi prsty! Z Čechů a Slováků se postupem času stali polootroci, pracující za mizerné mzdy, žeroucí odpady, které v Německu nedají ani psovi, zaměstnavatelé s námi jednají jak s dobytkem a co je nejpodstatnější - dochází k eliminaci naší kultury a národní hrdosti. Paradoxem je, že politici tvrdí, jak se ten český a slovenský národ dobře mají. Samozřejmě jak kdo a za kolik, ale také za čí prostředky tomu tak je. Kam až jste schopni, kdysi hrdé národy, ve své otupělosti ochotni zajít? Stav, který máme, není o Babišovi, Zemanovi nebo na Slovensku o prozápadní loutce Čaputové.

Svého času bylo velmi moderní a doslova in vše svalovat na komunisty, přičemž to byli právě oni, kdož vám říkali, abyste si dávali pozor. Oni vám včas řekli, že jednou budete otroky ve svých vlastních zemích. A ejhle, k naší smůle tomu tak je. Já uznávám, že komunisti udělali řadu chyb a dopustili se i bezpráví, ale řekněte sami, je to dnes lepší za té demokratůry? Není, a to říkám, přestože politici vám tvrdí opak. Věřit se jim nedá. Vždyť si vemte jen odposlechy. Za komunistů, když byl kdosi odposloucháván, to už bylo něco. Dnes jsou veškeré hovory nahrávány a každý drží hubu. Kde byly za komunistů kamerové systémy? Maximálně tak v Praze, či Brně na hlavních náměstích. Dnes je máte všude. I v zapadlých hospůdkách je naleznete a dost možná kdyby se páni demokrati nestyděli, tak nám je dají i na hajzlíky. Policisty v ulicích takřka nevidíte, ale když vylezou, tak akorát buzerují obyčejné lidi. Přijdete na úřady, kde sedí hafo úředníků, které si ze svých daní platíme, ale oni se k nám chovají jako ke hmyzu, který je obtěžuje. Neřeknou vám ani, na co máte nárok, a žádat o radu - mnohdy směšné.

Páni učitelé si drze dovolují protestovat kvůli svým platům a odění do černého na sebe poutají pozornost. Jedině ta černá u nich odpovídá, protože jsou to oni, kdo již bezmála třicet let vytvářejí generace tupců a bezmozků, kteří se sotva podepíší. Potěhem po hřbetě by potřebovali a ne vyšší platy. Až budou učitelé vést své žáky k tomu, že normální je pracovat, nefetovat, nekrást, ctít své rodiče, tak pak možná, ale dokud se toto nezmění, tak leda kulový. Z našich dětí dělají záměrně debily bez vlastního názoru, bez šance přežít v samostatném životě. Víte, mám tři děti a tomto směru mám zkušeností přehršel. Však jsem se mnohokrát s učiteli utkal a došlo i k tomu, že mi ředitelka školy sdělila: Já vím, pane Rambousek, že máte pravdu a že to tak skutečně bylo, ale my to tak učit nesmíme, to bychom byli rázem bez práce. Kde to tedy jsme? Já bych řekl, že pěkně v prdeli, a odnese to mladá generace, naše děti! To vám jich, sakra, není líto? Pro tohle jste chtěli děti?

Změnu nemají v rukách politici, takže můžeme klidně Babiše a komunisty nechat na pokoji. Nemá význam, jak je zvykem, na ně všechno strkat. My občané to máme v rukách, nikdo jiný. Dnes jste nasraní, že jsou drahé brambory a jiné komodity, ale kámen úrazu je v tom, že jsme to dovolili. To víte, že to bude stát za hovno, když budete volit Jurečku, Němcovou, Kalouska a jiná šméčka. Vy občané a národ je zajímáte jen jako plátci daní, ale jinak vás mají u řiti.

Víte, komanči si dali na schůzi mezi sebou i do držky, ale schůzovalo se tak dlouho, dokud se nenašlo schůdné řešení. Dnes si do držky nedávají, ale priority jsou jinde. Dnes je důležité glorifikovat homosexuály, uprchlíky a zloděje.

Volby do europarlamentu jsou za dveřmi. Já je ignoruji a domnívám se, že by nebylo marné před volebními místnostmi umístit hlídky národní domobrany a každému, koho by jen napadlo do toho zlořádu volit, trochu upravit fasádu. Žádná Konečná, Niedermayer, Telička a podobní nás nespasí. Spasit se musíme sami a politikům dnešních kvalit NEVĚŘIT.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …