Oldřich Rambousek: Fráterník Halík nástup. Nyní obhajuj islamisty - ty slizký katolíku

10.01.2015 20:40

Před krátkým časem-před vánoci dne 16.12.2014 jsem napsal krátký článeček jako reakci na vystoupení islamomila a kněze pana Halíka v pořadu-Otázky Václava Moravce. Tento kněz se zde velmi vstřícně stavěl k přijetí uprchlíků z islámských zemí u nás v ČR. Copak asi říká pan Halík na islamisty nyní??

Oldřich Rambousek: Fráterník Halík nástup. Nyní obhajuj islamisty - ty slizký katolíku
Foto: halik.cz
Popisek: Filozof a katolický kněz Tomáš Halík

Domnívám se, že raději ani nevystrkuje na světlo světa tu svoji nablýskanou pleš. On by mohl od lidí totiž dostat pěkně napráskáno na zadek. Muslimové ti mu neublíží-je to přeci jejich ochránce. Co říkají ti, co psali o tom, že je to hnus, když nesouhlasím s přijímáním muslimských běženců a já nevím co ještě. Stále říkají Bártové, Kulové, Wolfové, Švadledlenky a další duté hlavy, že je to hnus?? Dost možná že i ano, ale to by museli být tedy přívrženci islámu. V tomto případě by bylo záhodno, aby jejich činnost prověřila BIS, aby nebyli případně bezpečnostním rizikem pro naši zemi jako možní spolupracovníci islámských skupin.

Pan Halík je pěkně vyčůraný a dobře zaplacený ptáček, který spolu se Schwarzenbergem a Šabatovou do roztrhání těla obhajují islám v zájmu nastolení nového světového řádu. Ono to má logiku. Zvyšování koncentrace muslimů ve společnosti musí zákonitě vést k náboženským a společenským střetům, což velmi posílí tendence k zavedení principů policejního státu a globální kontroly obyvatelstva na což samořejmě doplatí všichni. Vlaštovky už vylétly a je požadováno zvýšení kompetencí BIS ohledně toků financí a bankovních operací. Zde již padá bankovní tajemství. Nikdo nikomu nezaručí, že nebude tímto způsobem kontrolováno běžné obyvatelstvo.

Myslím, že je škoda času zabývat se Halíkem. Tato zbloudilá ovce nám nestojí za myšlenku. Nelze však dopustit, aby představitelé muslimské komunity u nás v Česku hovořili v tom smyslu, že ženy jsou méněcenným nemyslícím tvorem nebo že je ČR vhodná pro zavedení práva Šaríja. To už tady můžeme vyhlásit rovnou džihád. Pakliže chtějí muslimové postupovat v tomto duchu, bude nutné je zakázat a postavit mimo zákon, protože neakceptují naše zákony a kulturu. Proč by Češi měli neustále ustupovat nějakým národnostním menšinám?? Myslím, že nám stačí cikáni a bohužel ani s těmi si nevíme rady.

Oldřich Rambousek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…