Oldřich Rambousek: Jak dlouho ještě budeme držet hubu? Kam zmizel ten slavný národ Čechů, Moravanů, Slezanů a Slováků?

24.04.2016 14:20

Václav II. nebo Karel IV. se musejí v hrobě obracet, když jejich kdysi slavný národ je tak hrubě poroben, země zničena a cizáci v ní vládnou. Ano-bývali jsme kdysi slavným a hrdým národem a naši vládcové se bili za svou zem. Kde jsme dnes? Naši vládcové nás prodali, naši zem prodali a svůj národ pod praporem cizím porobili.

Oldřich Rambousek: Jak dlouho ještě budeme držet hubu? Kam zmizel ten slavný národ Čechů, Moravanů, Slezanů a Slováků?
Foto: Archiv IN
Popisek: Vlajka ČR na budově parlamentu

Stalo se již jakýmsi tradicionalismem, že se všeobecně řekne - MŮŽOU ZA TO KOMUNISTI. Ano-toto klišé se za uplynulých 25 let velmi hodně vžilo a mladá generace má již od základní školy gumován mozek svými učiteli, kteří za mrzký peníz a touze udržet si místa lžou, podvádějí a myšlenkově mrzačí děti, i když se musí přiznat, že éra protosocialismu měla své chyby a oběti, ale to má každý nový společenský řád.
 
Největší černou skvrnu na Českém národu vytvořil jakýsi pan Havel, kterého z celého svého srdce nenávidím až za hrob a přeji mu dlouhé smažení se v pekle. Proč tolik krutosti? I já-dnes blbec starej,mu uvěřil a tvrdě mu naletěl na jeho bohapusté lži, o kterých musel již v době jejich vyřčení vědět, že se jedná o podvod. I já-blbec starej, nosil trikoloru v roce 1989 a fandil změně režimu. Ano-byl jsem mladý a věděl kulový. Sebekriticky musím přiznat, že jsem udělal chybu a nebudu ji nijak ospravedlňovat. Havel byl falešný hráč, loutka nastrčená západem, která hrála svou dopředu naučenou roli dvojitého agenta-tedy člověka hrajícího na obě strany. Málokdo z běžných občanů to v roce 1989 věděl. Tento fakt vytvořil prostředí politické dezorientace, díky níž jsme ani nepostřehli, že zem i lidé v ní byli prodáni. Vykonavatelem prodeje národní integrity se stal Václav Klaus a nic na tom nezmění ani fakt, že dnes hovoří zcela jinak, než v minulosti. On se totiž zcela na oportunistickém základě přizpůsobuje danému vývoji.
 
KSČM by mohla a měla být protiváhou dnešnímu zdegenerovanému systému, ale bohužel není. Funguje na stejném principu jako příkladně Václav Klaus a to považuji za podvodné jednání a zradu na voličích. KSČM se zřekla Marxistického učení, které by mělo být základní materií každého komunisty a tak ani onu protiváhu nemůže vytvářet. Nemá na základě čeho. Ztratila veškerý revoluční potenciál a její činnost není spjata s vytvářením uvědomění dělnické třídy. Tedy pouze jenom existuje. Z tohoto jejího přístupu jsem značně zklamán a proto jsem její řady opustil. Vím, že za protosocialistické éry mnoho postupů bylo chybných a bohužel bylo i mnoho takových, které zcela odporovaly Marxistickým idejím. Na základě absence plnohodnotného Marxismu došlo samozřejmě k pokroucení a dezinterpretaci socialismu jakožto světového řádu. Své by Vám o tomto mohl jistě vyprávět pan Dlouhý jako bývalý člen KSČ nebo pan Štětina, který je však pravděpodobně duševně nemocen a neví do kterého análního otvoru by zrovna vlezl. Také pan Kalousek má velmi dobré zkušenosti s bývalým režimem na kterém bezostyšně participoval neb lidovci byli nedílnou součástí národní fronty-tedy vládnoucí struktury. Zkuste se jich zeptat.
 
 Důležitější však na tom všem je, že komunisté bývali daleko větší vlastenci a nedovolili si zacházet s národem tak, jak činí současné vládnoucí struktury. Proti těm dnešním gaunerům byli komunisté prostě žabaři a troubové. Šikana běžného občana je daleko větší než kdysi, sledují vás na každém kroku. Kamery v marketech, ulicích, na pracovištích, v bankách, benzínkách, úřadech a já nevím kde ještě. Každý telefonní hovor je nahráván a po určitou dobu uchováván. K tomu policejní odposlechy, fyzické sledovačky, porušování bankovního či listovního tajemství, cenzura tisku a ostatních médií, cenzura internetu atp. Mohou vás sledovat i díky čipovým bankovním kartám nebo na základě počítačového vybavení automobilu. Chystají se na nás od příštího roku čipové občanské průkazy a čipové implantáty pod kůži se už testují na lidech.
 
Zákonem se snaží omezovat svobodu občanů. Zákonem se snaží omezovat možnost držení zbraní. To znamená jediné. Vládnoucí struktury začínají mít z lidí obavy a tak přitahují šrouby. Bojí se vzedmutí národního odporu, bojí se o svou moc. Vědí dobře, že lidé jsou víc a víc nasraní a tak se z nich snaží vytvořit bezbranné ovce. Opravdu tomuto musíme jen přihlížet?? Myslím si, že nemusíme. Není to však jen otázka České republiky, ale všech Evropských národů. Evropský parlament totiž utlačuje většinu Evropských národů svou legislativou a direktivou. Čí zájmy Evropský parlament hájí?? Evropské národy to nejsou-tak kdo?? Samozřejmě, že hájí zájmy nadnárodních mocenských struktur a na ty bohužel běžní občané nedohlédnou. Zlikvidovat však Bruselskou hydru je možné a to celoevropským národním povstáním. Všichni škůdci národů musí být zajati a souzeni veřejným lidovým soudem. Není možné je nechat jít nebo jim dát milost-ti se musí zlikvidovat.
 
Možná si řeknete - to je extrémní řešení. Ono to však pokojnou cestou řešit nejde. Mocenské struktury mají značnou moc, mají policii a armádu a jsou schopni ji proti svým občanům použít. Jsou schopny vyvolat světovou, či občanskou válku. To ale běžný občan nechce. Ten chce v klidu žít a ne umírat pro rozmary mocných. Běžný občan nevyvolává záměrně ve společnosti válečné emoce jako např. pan Schwarzenberg, který otevřeně používá štvavých slov proti Rusku a svým způsobem vyzývá k válce. Domnívám se, že by za své postoje měl být souzen, když za podobné věci byl obžalován pan Konvička, či policií šikanován pan Adam.B.Bartoš.
 
Stejně by měl být souzen katolický slouha Halík, který veřejně hanobí svůj vlastní národ a podporuje multikulturní postupy jež vytvářejí předpolí k občanské válce. Konvička správně varuje před zločinností islámu a bude za to asi potrestán. Kdo však potrestá současnou  vládu za podporu zločinné podpory multikulturalismu? Vždyť vláda jedná proti zájmům vlastních lidí a vědomě ohrožuje jejich životy! Navíc vládě k jejím krokům nedal nikdo mandát. To co se děje je národní věc a měla by být řešena referendem-nikoliv rozhodnutím pár jedinců.
 
Moc kecáme a málo děláme-to je ten problém. Bojíme se podívat pravdě do očí. Určité oběti už máme i v České republice. Díky cenzuře na I-Dnes byl zlikvidován vynikající publicista pan Břetislav Olšer, pan Kašuka, moje maličkost a další. Další jsou jistě na seznamu a je jen otázkou času, kdy je systém začne ničit. Proč to dělají - čeho se bojí? Komu vlastně slouží paní Tereza Janků, pan Dvořák, pan Banga a další. Za Jidášský groš pošlapávají svobodu slova a svobodu projevu, což jsou ústavou České republiky údajně zaručená práva. Vše schovávají za jistý kodex blogera, který však není zákonnou normou.
 
Závěrem bych tímto rád poděkoval panu Havlovi, který zavedl Československo na cestu sebezničení a za ztrátu elementárních národních a lidských hodnot.
 
ČEST HUMANITÁRNÍMU BOMBARDOVÁNÍ.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …