Oldřich Rambousek: Papeži Františku, kam jsi to klesl. Líbat nohy islámským vrahům? Ty nejsi normální...

26.03.2016 12:29

U politiků jsme zvyklí na lecjakou špinavost, ale to, co udělal papež, není jen špinavost, ale především zrada celého křesťanského světa. Jedná se o zcela amorální akt a výsměch všem zavražděným lidem islámskými radikály.

Oldřich Rambousek: Papeži Františku, kam jsi to klesl. Líbat nohy islámským vrahům? Ty nejsi normální...
Foto: Radio Vaticana
Popisek: Papež František v Evropském parlamentu

To se nám papež snaží veřejně ukázat, že křesťané a křesťanský svět je nyní podřízen islámu? Obávám se, že ve spojení s politikou by tomu tak mohlo již částečně být. Otázkou je, v čím zájmu vlastně papež pracuje! Že je Římsko-katolická církev zrádná a kolaborantská víme-takto se totiž chová už minimálně několik století. Patří mezi největší světové zloděje a politické pošťuchovače. Největším kritikem tohoto zlořádu u nás byl mistr Jan Hus a stálo jej to život.

Ta katolická prasata jej upálila a to stejně, jako upalují lidi zaživa islamisté. Zvláštní to podobnost. Největší zrůdností katolické církve byla kolaborace s nacisty a přímý podíl na vraždění židů, pravoslavných, ale i prostých lidí, neb katoličtí kněží žehnali Hitlerovým zbraním. Pomáhali taktéž ukrývat a pašovat vysoké nacistické pohlaváry a jejich majetky. Existuje o tomto mnoho důkazů. Dokonce nacisté byli skrýváni ve Vatikánu. Spolupráce s komunistickými režimy je též prokazatelná. S kým tedy ještě bude církev kolaborovat? Je počínání papeže dokladem toho, že Evropská otázka a otázka Evropských národů je už předem vyřešena. Je to důkaz toho, že budeme obětováni ve prospěch islámu?

Křesťanství není odpovědné za počínání papeže, ale papež je odpovědný za jeho špinění. Kolik desítek milionů lidí zemřelo, či bylo zabito ve jménu křesťanství? Na tyto oběti si papež plivl. Stejně plive na oběti atentátů v Paříži a Bruselu. Divím se, že si toto nechají pozůstalí obětí atentátů líbit, divím se, že Evropské národy ještě tolerují počínání katolické církve! Vždyť oni ti katolíci migranty podporují a tahají je do Evropy. I oni jsou tedy obchodníky s islámským masem. Jak odporné. Přístup katolické církve by za jejich kolaboraci zasloužil vypálit kostely a to stejně tak jako mešity. To by se pak vyčistilo ovzduší. Tito Jidáši totiž pracují v neprospěch Evropských národů a vědomě jim škodí jako Merkelová, Obama, či Sobotka.

MY TADY ISLÁM NECHCEME. MY NECHCEME VÁLKU V EVROPĚ. MY NECHCEME BÝT ČASEM NUCENI KONVERTOVAT NA ISLÁM A UCTÍVAT ALLÁHA. MY CHCEME SVOBODNOU EVROPU SE SVOBODNÝMI NÁRODY A SE SVOU TRADIČNÍ KULTUROU. NETAHEJTE NÁM SEM PARAZITY.

Vím, že politické elity a elity církevní toto nezajímá. Klidně nechají Evropské národy vybít. Hlavně, že vrchnost z toho bude mít svůj profit. Osobně nemám nic proti Islámu, ale do Evropy a naší kultury prostě nepatří. Je to totiž jako bychom hasili požár benzinem.

LIDÉ PROBUĎME SE. VEZMĚTE KLACKY, HOLE, KOSY, LOPATY A ŽEŇME JE Z EVROPY. VĚŘTE - TO PAK BUDE NÁLADA A BUDE SE SMÁT VŠECHEN LID.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …