Oldřich Rambousek: Proč vyzývám k revoluci?

23.10.2016 7:35

Ohlasy na minulý článek, který vyšel na Svobodných Novinách, Rukojmí.cz, Parlamentních listech a možná i na jiných webech, mi vytvořil živnou půdu pro text, který nyní píšu. Nevyzývám ke krvavé revoluci - ta se dá provést i na jiné úrovni, ale jsem přesvědčen, že se zrádci národa, s kolaboranty - se nedá jednat v rukavičkách. Aby národ žil a existoval na určité kvalitativní úrovni, tak musí dát jasně najevo, že s lidmi, kteří se stali škůdci národa a jednali čistě ve svém vlastním konjunkturálním zájmu umí zatočit. Musí být vytvořeno memento pro další politické garnitury ve smyslu toho, že na hlavu národa není radno kálet.

Oldřich Rambousek: Proč vyzývám k revoluci?
Foto: pixabay.com
Popisek: Svoboda - ilustrační foto

Jedna čtenářka mi argumentovala tím, že revoluce nic dobrého nepřinášejí. S tímto argumentem si dovolím ostře nesouhlasit, protože některé revoluce posunuly lidstvo o notný kus vpřed a vedly ke změnám politických i společenských systémů. Samozřejmě, že některé revoluce se staly obětí sama sebe, a že nové kádry sklouzly také do kolejí svých předchůdců, které tolik kritizovaly a silou odstranily.

To se samozřejmě stává a je jen chybou národa, že takovouto situaci dopustil. Pravidla života a existenci národa má určovat sám národ a nikoliv hrstka vyvolených. Je však životně důležité, aby národu byla vtisknuta dlouhodobá idea za kterou by národ šel a pracoval na jejím naplnění. Tedy ne tak jako dnes, kdy se vláda i národ kymácí ze strany na stranu, nevěda kterým směrem se vydat a komu dříve lézti do zadku. My přeci nechceme být pohůnky Washingtonu, Bruselu, ale ani Moskvy. My máme přeci právo, být svobodným a suverénním národem.

Žádná cizí armáda nemá právo v mírovém stavu vstupovat a pohybovat se na našem území. To je skutečně křiklavý příklad vládního lezdoprdelismu. Jenže i v běžném životě si necháváme kálet na hlavu! Vezměte nyní tolik diskutovaný zákon, kdy úředníci mohou vstupovat k Vám do domu a kontrolovat jak a čím topíte. Že jde o porušení domovní svobody je jasné, ale řeší se následky-nikoliv příčiny.

Na příčinách mají lví podíl veškeré polistopadové vlády, ale odnášet to bude kompletně celý národ. To je zvrácenost nemající s demokracií nic společného. Jasně to ukazuje na nástup totalitního systému vládnutí, kdy vláda je schopna protlačit si legislativním procesem cokoliv, jen aby se mohla bezostyšně vloupat do vašeho soukromí. Vážení - TO NEDĚLALI ANI KOMUNISTI. Nemluvě o tom, že cenzura je dnes také mnohem horší. Znám to z vlastní zkušenosti a se mnou mnoho dalších autorů jako pan Olšer, Kašuka a mnoho dalších. V mnoha médiích jsme zakázáni a jsou nám blokovány i účty na FB. V tomto duchu bych mohl rozepisovat desítky dalších excesivních postupů našich samozvaných elit. Myslíte si, že když si k lidem dovolují toto, že se jen tak sami od sebe  vzdají svých koryt a uznají protinárodně laděnou politiku? Určitě ne a k tomu aby se udrželi na svých pozicích udělají cokoliv-tedy použitím silových prostředků, manipulací voleb, lživou propagandou atp. To, co máme v naší zemi je zločinecký systém a je nutno s ním také tak jednat. Ničemu jinému než síle nerozumí.

Bylo jasně prokázáno, že samet jakožto revoluce je zcela kontraproduktivní. Dokladem toho je celkový politický vývoj v ČR. Národ byl ožebračen, sociální jistoty postupně demontovány a jiné osekány, nezaměstnanost, bezdomovectví, upřednostňování uprchlíků před vlastním národem, protěžování národnostních menšin/cikáni/, vytvoření zásadní ekonomické a potravinové závislosti na západu atd. Politické strany ztratily jakoukoliv motivaci cokoliv měnit, krom volebních klání o koryta, které nemají možnost systémově cokoliv změnit. Ani komunisté bohužel nepatří do spektra alternativních revolučních změn. Ty doby jsou už dávno pryč a z KSČM je řadová levicová strana bez smysluplné ideje. Řečí však mají  plno. Nyní řeší, kdo může za volební propadák strany. Ostraváci požadují výměnu Filipa a Dolejše, což v globále nic neřeší. Přijde jiný Filip. Bez idejí a ideologické jednoty ve spojení s dělnickou třídou je tato strana jen umírající kobylou.

Bez revolučního pojetí politiky časem zanikne. Nic na tom nezmění ani dohady třeba u nás v Královéhradeckém kraji, kdo je vinen propadákem stany v krajských volbách. Já se propadáku nedivím. Vidím li na kandidátce jména Lankašová, Fialová, Marková tak se mi chce blít a nedivím se voličům, že raději volí jiné strany, než aby volili tyto kreatůry, které to dělají jen pro prachy.

Proto říkám, že národ musí provést revoluci. Žádná politická strana toho totiž v současnosti pro svou hmotnou zainteresovanost na systému není schopna. A ztrestat kolaboranty a zrádce třeba kulkou do týla? Myslím, že vzhledem ke škodám jenž byly národu způsobeny je tento postup zcela legitimní. Samozřejmě, že verdikt nad tou kolaborantskou verbeží musí vynést lidové soudy-nikoliv klasické. To proto, že současná justice je prorežimní a zkorumpovaná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…