Oldřich Rambousek: Skutečně chudáci jsou ti uprchlíci s kapesným 800 euro měsíčně!

08.08.2015 11:20

Opravdu jsou to chudáci ti uprchlíci jen, co je pravda. Včera prosákla do médií maličká informace na cca 3 vteřiny, kolik že dostávají tito lidé v Německu jako kapesné. Ani se mi tomu nechtělo věřit, ale je to 800 euro měsíčně.

Oldřich Rambousek: Skutečně chudáci jsou ti uprchlíci s kapesným 800 euro měsíčně!
Foto: Reprofoto:ČT
Popisek: Uprchlíci v Bělé - Jezové začali po návštěvě ministra Chovance demolovat zařízení

Když jsem tuto informaci slyšel, tak do mě vyjel takový vztek, že bych snad byl schopen tu televizi vyhodit z okna. Ne snad, že bych jim záviděl, ale vnímám dost citlivě nepoměr mezitím, co jim je vypláceno a kolik si dělníci vydělají u nás v ČR za měsíc dřiny. Někteří bohužel nemají ani polovinu z této částky a o důchodcích, invalidech či matkách samoživitelkách raději pomlčím, protože to už je doslova odporná hanebnost. Přitom ti uprchlíci jsou placeni – jak jinak, než z daní pracujících. Je jim málo, že jsou ubytováni zdarma, jídlo které dostávají zdarma jim nechutná, zdravotní péči mají zdarma a ještě si ten dobytek dovolí ničit ubytovací zařízení? Nadávají na to a ničí to, co pracující pro ně zaplatili! V tomto případě nezbývá, než jim pěkně z gustem přilepit obušek na záda a ne jednou.

Prezident Zeman to vystihl přesně. Nikdo je k nám nezval, ale když už jsou tady, tak musí dodržovat naše pravidla. Když ne – tak běžte pryč!! Otázkou je, kam půjdou! My cílovou zemí nejsme – tou je Německo, Británie, Francie a další vyspělé státy. Tedy jsme především tranzitní zemí, kde uprchlíci dělají akorát bordel a škodu, narušují národní integritu, zavlékají sem nám neznámé choroby a zbytečně zatěžují státní rozpočet. Je proto nasnadě, aby se vláda už konečně rozhoupala, a přijala adekvátní rozhodnutí ve smyslu přímé ostrahy hranic a zpřísnění imigrační politiky. Je-li naše vláda naše a pronárodní tak to udělá. Jestli máme vládu z připosraných kolaborantů a řiťolezů tak to neudělá.

Nicméně když se zamyslíme nad tím, že jsme pouze tranzitní zemí tak bychom si měli položit otázku – PROČ? Z tohoto stavu je cítit, že Českou republikou pohrdají i ti uprchlíci, a že mají o České republice velmi dobré informace. Oni totiž dobře vědí, že to u nás v naší zemi není s tou demokracií nijak růžové a možnosti slušného výdělku pro dělníka dosahují sotva třetiny německé úrovně. Je tedy jasné, že Česká republika nepatří mezi vyspělé země ekonomicky tak i společensky. De facto nám ti imigranti nastavili zrcadlo a ukázali nám, že jsme vlastně ubozí bobkaři, a že naše vlády stály a stojí za ho…!

Nevím kolik kapesného dostávají uprchlíci v ČR, ale to je mi vcelku jedno. Podstatné je, že je do ČR nikdo nezval a oni nám u dělají bordel a vyrvál. Navíc námi ještě pohrdají a cucají peníze našich daňových poplatníků. Je tedy nejvyšší čas postavit se na obranu vlastního národa a bránit jeho zájmy třeba se zbraní v ruce. Možná, že kdyby nebylo Havlových pohrobků a pošahaných sluníčkářů, a bylo-li by tvrdé národní vlády s nacionálním laděním tak bychom teď nemuseli řešit příliv pijavic.

Pro mě osobně imigranti nejsou uprchlíci. Je to předvoj kolonizačních sborů se stovkami Eur po kapsách a nejmodernějšími mobily ve značkových džínách. To nejsou žádní chudáci. Pozor!! Vyžeňme je z naší země, dokud je ještě čas!

Oldřich Rambousek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

15:22 Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

Denní glosy Petra Hampla.