Oldřich Rambousek: To nieje mojééé sudruhovia. Tak ako som nebol agentom ŠTB tak niesom ani bocian

14.03.2016 12:23

Miliony, miliardy,politika, hnůj-a ty občan ty mi polib, vždyť si tupý chuj. Ano, přesně takto zní politická rétorika ministra Babiše, který si s občany už delší čas vytírá své zadní partie. Není však sám.

Oldřich Rambousek: To nieje mojééé sudruhovia. Tak ako som nebol agentom ŠTB tak niesom ani bocian
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

Mnozí lidé mi vyčítají, že používám ve svých článcích hrubší slova, ale uznejte-dá se o politice a politicích vůbec mluvit slušně? Kolik je tam takových, kteří za to stojí? Minimum!! Musím také přihlížet k tomu, že fakta o kterých píšu, musí být srozumitelné všem-tedy i méně vzdělaným, či nevzdělaným občanům naší země. Mnozí by těžko pochopili fakta, kdybych je psal kultivovaným způsobem a po vzoru politiků používal spousty cizích slov, která mnoha občanům neříkají vůbec nic. Bílé naškrobené límečky jistě prominou, protože ony dobře vědí o čem to je. Víte-mě úplně stačí, když blbci dávají rovnítko mezi fašismus a nacismus, nebo tvrdí, že jsme žili v komunismu-je to takové-hodinky nebo holinky-oboje se natahuje a tak je to fuk. Dnešní mladí jsou na tom s úrovní znalostí velmi zle a počítám, že tak každý čtvrtý má jen základní vzdělání. Naše školství upadlo a generuje tupou armádu otroků a analfabetů. Ač je to činěno v zájmu mocenských elit, tak já s tímto vyslovuji nesouhlas.

Nyní však k oněm čápům. Aféra Čapí hnízdo je do jisté míry replikou událostí spojených s OKD, s privatizací Poldi Kladno, s kauzami Kalouskových padáků a pistolí, BVP Pandur a mnoha jiných. Čemu se tedy divíme? V České společnosti jsou takovéto události dokladem dosažení politického a společenského normativu. Fakt, že je Babiš lotr je znám, ale není větší lotr než Sobotka, Klaus,Singer,Dlouhý, Paroubek, Špidla,Nečas a mnoho jiných. Myslím, že mu není co vyčítat, protože legislativu, kterou on využívá ke svým transakcím nevytvářel on. Podnikatelské prostředí také nevytvářel. On jen využívá znalostí zákonů jež mu tuto činnost umožňují. Zákony tvoří sněmovna a tu jsme zvolili my-občané. Tedy největší míra odpovědnosti leží na bedrech občanů. Mocenské elity mají velmi dobře zmapovánu inteligenci voličstva a dobře vědí, na co lidé před volbami slyší. Je chybou lidí, že nemyslí, že se nesnaží pročítat volební programy a poznat navržené kandidáty. Lidé neumí číst mezi řádky a neumí dopředu přibližně odhadnout vývoj situace. Lidé jsou zavaleni starostmi o vlastní přežití a už snad ani nemají sílu po práci doma myslet a zabývat se politikou. Televize jim to ulehčuje vysíláním propagandy šité na míru dané situaci, ale to je účelově využívaný klam. Před každými volbami propaganda zvyšuje obrátky a masíruje a masíruje.

Víte milí spoluobčané-po roce 1989 vylezl na světlo světa ten největší lidský odpad. Chopil se příležitosti a ovládl společnost a nyní nás nutí rýt držkou v zemi. Bohužel jsou mezi tím odpadem i mnozí takzvaní soudruzi a to garnitury minulé, ale i současné. Jistě - ptáte se, co nyní s tím, co dál. Vážení-volby neřeší samy o sobě vůbec nic a mocní to vědí, protože jinak by je už dávno zakázali. Chceme li cokoliv měnit, tak musíme každý začít sám u sebe, musíme se naučit myslet a nesmíme chodit k volbám jako stádo ovcí. Země potřebuje vůdce a politika taktéž. Sledujte schopné lidi a nevěřte zdegenerovaným politickým subjektům, které jsou přisáty na státní rozpočet jako selata na prasnici. Síla je přeci v každém z nás. Češi nejsou ani tak hloupí, jako důvěřiví a líní namáhat si hlavu. Zkuste si pročíst na FB stanovy hnutí ŘÁD NÁRODA. Možná Vás osloví.

Vyprdněme se na Babiše, Sobotku, Bělobrádka a další selata.Volme lvy. Pak možná bude vůle vyřešit Čapí hnízdo, OKD a možná se najde i cesta ke změně společenského systému. Demokracie nefunguje, protože v kapitalismu ani nemůže. Peníze jsou vždy na prvním místě a člověk až na tom posledním. To je třeba změnit. Věřím, že jako národ na to máme!

Oldřich Rambousek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…