Oldřich Rambousek: Vojtěchu Filipe, Vaše partaj dostala na pr*el a to zcela právem

12.10.2014 9:57

No konečně. Asi už to lidem došlo, že KSČM není alternativou ničeho. Výsledky komunálních i senátních voleb mi dávají za pravdu. Dělat si z lidí doslova srandu se Vám vymstilo a patří Vám to.

Oldřich Rambousek: Vojtěchu Filipe, Vaše partaj dostala na pr*el a to zcela právem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vojtěch Filip

Vždyť se stačí podívat na Vaše kandidáty - obraz bídy a utrpení. Lidé kteří za KSČM v současnosti kandidují jsou buď bezejmenní a neznámí nebo naopak tak profláknutí, že to straně škodí. S údivem a i úsměvem jsem zaznamenal, že za KSČM prošla do zastupitelstva Hradce Králové paní Lankašová. Nestydím se říci, že tato paní se nehodí ani k lopatě a vždy zvrtala vše na co sáhla. Takových jste postavili na kandidátky více a tedy se nelze divit, že jste jako strana dostali přes držku. Dalším důvodem, který Vaší straně velmi ublížil byla aféra kolem poslance Ondráčka který v roce 1989 zasahoval na Národní třídě. Dále fotky s panem farářem který kandiduje za KSČM-no to si už děláte srandu doslova.

Hlavním důvodem fiaska strany je však fakt, že jako strana nenabízíte lidem v podstatě nic krom balastních srágor. V parlamentu jste takřka neviditelní a nebýt kotroverzního pana Ondráčka a akční paní Semelové tak bychom o vás ani nevěděli. Nemáte více-méně žádnou ideologii a zneužíváte název komunistická pro jen levicovou stranu druhé kategorie, čímž klamete voliče. Vaše politika je bezzubá a prázdná. Ve sněmovně sedí jak žáby na prameni lidé, kteří se tam plácají už 20 let a u těch platí, že starého psa novým kouskům nenaučíš. Vaše politika není ideová, ale participační a parlamentaristická. To je stále -bojim bojim aby nás nezrušili, bojim, bojim o korýtko. Radši držet všemu hubu a brát super plat-že?? To se vyplatí více. Takto se však komunisté nechovají. Já sám jsem z těchto a mnoha dalších důvodů ze strany raději odešel, protože to už bych musel dát někomu po hubě. To ale neznamená, že nejsem komunista ba naopak. Pokud dále povedete parlamentaristickou politiku tak stranu zahubíte. Vezměte si prosím příklad z Babiše-vlétl do všeho jak velká voda a nedá se, stojí si pevně za svým a s Kalouskem si klidně vytře řiť. Jeho kroky jsou v určitých směrech už hmatatelné.

Bylo by dobré, aby jste sebereflexivně přiznali, že jste to podělali a započali s nápravou. Vraťte straně její ideovost a revolučnost nebo běžte třeba do Brusele, ale už konečně přestaňte otravovat přiblblými žvásty. No a vy pane Filipe-jestli jste čestný chlap a alespoň trošku komunista a záleží Vám na osudu strany a lidí v ní tak prosím odejděte na smetiště dějin. Pro komunisty jste jinak k ničemu.

Více na stránkách obnovy socialismu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…