Oldřich Rambousek: Vtip roku - Lidovecko-Bělobrádkův volební program údajně klade důraz na rodinu

13.08.2017 18:42

Bělobrádku – lidovci! Děláte si z lidí p...? O jaké rodině je v tom vašem programu řeč? Snad nejde o rodiny s poněkud vyšší teplotou? Nebo se jedná o rodiny sudetských Němců? To se asi pletu, že? To budou určitě rodiny uprchlíků nebo smíšené svazky – Češka a Afghánec s půlmetrovým bambárem! Ani to ne? Tak to, vážení lidovci, vysvětlete a řekněte lidem na rovinu, které rodiny že to podporujete nebo chcete podporovat! Ono to totiž dle politiky, kterou dělá Bělobrádek s Hermanem, nejde poznat. Jim je s největší pravděpodobností bližší každá jiná rodina, než ta česká a tradiční!

Oldřich Rambousek: Vtip roku - Lidovecko-Bělobrádkův volební program údajně klade důraz na rodinu
Foto: Jan Štěpán
Popisek: Pavel Bělobrádek při besedě

Ne snad, že bych chtěl lidovcům škodit, ale dle mého skromného laického názoru se jedná o partaj mlžící a natolik pokřivenou a prodejnou, že je velice obtížné uvěřit jim třeba dobrý den. Vždy je lepší se u nich přesvědčit, zda není zrovna půlnoc.

Vezměme nejprve politiku lidovců vůči buzerantům – pardon – homosexuálům. Nemám vcelku problém se zákonem o registrovaném partnerství – tam budiž. Pokud spolu dva homíci žijí jistý čas ve společné domácnosti, tak je vcelku rozumné, že po sobě mohou i dědit nebo sdílet uživatelské právo např. k bytu. Nemohu a nechci se však smiřovat se stavem, kdy dochází k takzvané glorifikaci homosexuality – tedy její upřednostňování a vydávání za zcela normální stav, kdy jsou např. homosexuálům obětovány malé děti k výchově, či je jim umožněno mít vlastní dítě skrze ženu, která jim dítě odnosí a porodí, avšak vzdá se svých rodičovských práv a povinností. Tato záležitost je zcela proti přírodě, ale i proti křesťanské víře a de facto se zde jedná o legitimizaci dekadentních vlivů ve společnosti, které vedou k zásadnímu propadu tradičních morálních hodnot. Lze si pod tímto představit skutečně lidoveckou politiku a podporu tradiční rodiny? Myslím, že nikoliv. Nepovažuji homosexuály za méněcenné, ale za osoby postižené. Postižené vrozenou genetickou vadou špatné sexuální orientace. Přijde mi proto velmi hloupé toto podporovat a tím vědomě poškozovat národní genetický fond. Dále je velice diskutabilní akce Prague Pride a její podpora ze strany politiků, ale i Pražského magistrátu a dalších hlavně takzvaných neziskových organizací. Některým to možná přijde hezké, když se dva buzíci mají rádi, ale viděl jsem fotky z postranních uliček Prahy, kde si někteří účastníci průvodu ochutnávali své penisy a polykali sperma, či svými oháňkami čistili anální otvory svých partnerů. Toť v skutku lahůdka pro gurmány, ale řekněte sami – patří toto na ulici, kde tento hnus mohou vidět i děti? Nic proti tomu, ale toto patří domů a nikoliv na veřejnost. Doma ať si vymetají kaďáky jak je libo, ale diskrétnost ano? Já se taky nevrhnu na manželku a nezasouvám veřejně pod sochou svatého Václava.

Zkuste si představit, že by si udělali třeba průvod důchodci a invalidé! Na čele průvodu lidé s holou prdelí a transparentem ve znění: CELÝ ŽIVOT JSME SE DŘELI – DANĚ PLATILI A DNES NEMÁME NA NÁJEM, NA LÉKY. ALE JEDNO MÁME – HOLOU PRDEL. Vsadím boty, že proti takovému průvodu by úřady poslaly pořádkové jednotky, a že by nejeden důchodce dostal ránu pendrekem přes záda nebo by byli spláchnuti vodním dělem. Do takového průvodu se lidovci nepostaví a ani by jej nepropagovali. Jak prozaické. Vytváří se tím zde společenský rozpor, kdy minorita homosexuálů může svou úchylku veřejně propagovat, ale na legitimní požadavky důchodců nikdo zřetel nebere. Pak se však nemusíme divit nenávisti mezi lidmi. Je smutné, že politické strany ji svým konáním ještě podporují. Takto si tedy podporu rodiny nepředstavuji.

Politika lidovců vůči sudetským Němcům. To je bolavé téma a lidovci skrze Bělobrádka a Hermana otevírají staré rány, které ještě zdaleka nejsou zhojeny. Musím, zde vzpomenout na tisíce rodin, které byly sudeťáky vyhnány ze svých domovů a jejich majetky byly sudeťáky ukradeny. Tisíce lidí, které sudetští povraždili nebo udali gestapu. No a s takovými se paktují Bělobrádek s Hermanem. Vím, že již mnoho skutečných nacistů z dob druhé světové války nežije, ale žijí jejich potomci. Potomci tyranů a vrahů Českého národa. Riziko toho, že by nám tito Němci mohli, provést opět něco nekalého stále existuje a to stejně tak, jako existují jejich snahy o obejití či zrušení Benešových dekretů!! Docela nefér mi přijde rétorika, kdy je Český národ viněn z genocidy při odsunu německé menšiny z našeho území do Německa. Je sice pravdou, že se Češi při odsunu Němců nechovali zrovna příkladně a že se mstili a dokonce vraždili. Jistě – legitimní to zrovna nebylo, ale je to pochopitelné!! Hodně z tohoto padá na příslušníky RG, tedy tzv. Revoluční gardy. Ovšem není to nic proti tomu, co nacisté činili za zvěrstva na našich lidech a nic zde nezmohou ani Ženevské konvence, protože Němci je porušili jako první a nectili je po celou válku. Osobně tedy naštvané Čechy chápu, i když zrovna nejsem příznivcem masového zabíjení! Nutno si uvědomit, že na rozdíl od Němců žili naši lidé 6 let ve strachu o holý život. Je nutné si uvědomit, že téměř neexistuje rodina, kterou by válka vyvolaná Němci a kapitálem nepřipravila o někoho blízkého. Tedy ani tady žádný proklamovaný důraz na rodinu nevidím. Maximálně dle nacistického vzoru na tu vlastní – Bělobrádkovu a Hermanovu a jejich soukmenovců!

V otázce pomateného a zcestného multikulturalismu je to vcelku jasné. Zde se vůbec nedá mluvit o podpoře tradiční České rodiny. Pravý opak je pravdou. Je to o tom český národ rozložit a geneticky infikovat lidmi nižší kvalitativní úrovně, což povede k úpadku vzdělanosti a inteligence. Ostatně máme v médiích dost názorných příkladů o tom, jaká jsou migranti doslova zvířata, kde mnozí z nich postrádají i ty nejprimitivnější hygienické návyky. Jedná se o proces postupného budování nové rasy křížením bílé a arabácké rasy, jehož produktem má být člověk tupý, ale schopný pracovat. Politika tomu bohužel jde na ruku. Dokonce i krok ČNB ve smyslu zvýšení úrokových sazeb, aneb Čechům hypotéky zdražíme, ale migrantům byty postavíme. Skutečně politika pro rodinu jak vyšitá! Jenom samé lži a podvod. Jediný, kdo alespoň trochu hájí lidovecké postoje v pravém smyslu slova je pan Čunek, ale on sám nezmůže nic a navíc bohužel patří také do pokřivených nomenklaturních kádrů.

Proto říkám jednoduše a prostě. Lidovci – běžte do p.... Vás může volit jenom vůl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …