P. C. Roberts: Kolaps USA se zrychluje

05.05.2019 21:50

Hordy bezdomovců zabírají pozemky kalifornské elity, táboří v zahradách multimilionářských usedlostí a mění dříve pohádkové pláže v nepoužitelné pustiny. Los Angeles, San Francisco a Seattle už přestávají být městy vhodnými k usídlení, a vražedné salvadorské gangy se zmocňují Long Islandu. Bohaté elity se ozbrojují a uvnitř svých usedlostí si budují „zabezpečené jádro“.

P. C. Roberts: Kolaps USA se zrychluje
Foto: pixabay.com
Popisek: USA- ilustrační foto

Jen počkejte, až miliony Američanů, vyhozených z práce v důsledku robotizace výroby, bude vrženo do ulic.

Amerika je mrtvým kráčejícím mužem. A nefunguje už ani pro elity (ZDE).

Bohaté elity šílí, když se hordy bezdomovců na západě zmocňují jejich pozemků (ZDE).

Tyto elity jsou navýsost tolerantní, pokud se bezdomovci neobjeví na jejích vlastních pozemcích. A ačkoliv nás mainstreamová média ujišťují o tom, že ekonomika vzkvétá, počet lidí žijících na ulicích se velmi rychle zvyšuje, což platí především pro města na západním pobřeží USA. Dnes v noci bude spát na ulicích amerických měst více než půl milionu Američanů, kteří potřebují pomoc, péči a střechu nad hlavou. A pochopitelně s tím, jak se ekonomická situace země horší, počet těchto ubohých lidí se v budoucnu zdvojnásobí až ztrojnásobí.

Samozřejmě, mnozí z elity jsou rukama i nohama pro to, aby se pro bezdomovce něco dělalo, kromě toho ovšem, aby se objevili někde poblíž nich.

Pohlédněme nyní např. na Los Angeles. Žádné město na západním pobřeží USA nemá větší problém s bezdomovectvím než právě LA, a mnozí ze zdejších bezdomovců si pro trávení noci vybírají právě překrásné pláže zdejší oblasti. Usedlost zde má i někdejší frontman skupiny Sex Pistols Johnny Rotten, nejznámější symbol proti americkému establishmentu v 70. letech minulého století, a dnes, coby příslušníka elity a muže již na druhé straně barikády, ho situace s bezdomovci pobuřuje. Časopisu Newsweek řekl:

„Situace v oblasti LA je už tak zoufalá, že zloději vytrhávají z mých oken železné ochranné mříže, staví na mém pozemku stany a pláž znečisťují injekčními stříkačkami a jehlami“.

Samozřejmě to, čehož jsme dnes v USA svědky, je pouze počátkem toho, co nás ještě čeká. Během příští recese bude situace s bezdomovci daleko svízelnější – a vláda, jak se zdá, nemá nejmenšího tušení, jak se s ní vypořádat.

(vybral a přeložil Lubomír Man)

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Co chtějí muslimové

12:17 Petr Hampl: Co chtějí muslimové

Denní glosy Petra Hampla.