Petice: Lidové referendum proti nelegitimitě České a Slovenské republiky rozdělením ČSFR

16.04.2014 21:49

My, občané České a Slovenské republiky, podporujeme a stvrzujeme svým podpisem toto referendum proti rozdělení ČSFR a za zrušení současné legislativy, protože v novém legislativním, politickém a zákonném prostředí po rozdělení ČSFR nelze důstojně a svobodně žít a pracovat v kapitalistickém zřízení tak, jak bylo před rozdělením ČSFR politickými vůdci národu slibováno.

Petice: Lidové referendum proti nelegitimitě České a Slovenské republiky rozdělením ČSFR
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajky na Václavském náměstí

Namísto kapitalismu u nás vznikl novou legislativou nejtvrdší perverzní neoliberalizmus, ztotožňující se s genocidní oligarchií, zanikla nezávislost státu, zanikly podniky a pracovní místa. Co nezaniklo, skončilo v nadnárodních korporacích a monopolech, zejména ve všech klíčových a strategických odvětví, jako je bankovnictví, energetika, vodárenství, veškeré velkoobchodní a maloobchodní sítě.

Přes usilovné a zoufalé volání národa po zrušení či nápravě zákonů podivných vlád vzniklých po rozdělení ČSFR v čele s exekutorským zákonem a trestním zákoníkem, kdy nelze trestat viníky rozkradení České republiky nemáme jako národ oporu v našich politických představitelích, ani zastání v moci ústavní, proto žádáme o zrušení rozdělení ČSFR a opětovné sloučení České a Slovenské republiky a o zrušení a nápravu zákonů vzniklých po rozdělení ČSFR.

ČSFR byla rozdělena na dva samostatné státy bez všelidového referenda, tedy bez vůle občanů a bez dovolání v tuzemském i mezinárodním právu proti tomuto rozdělení. Nemůžeme tedy jednat jinak, než vzít svou vůli do vlastních rukou a dát ji najevo tímto referendem.

My, občané České a Slovenské republiky, podporujeme a stvrzujeme svým podpisem toto lidové referendum proti rozdělení ČSFR a za zrušení současné legislativy.

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: petice, ParlamentniListy.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …