Petice: Pane Františku Laudáte, odstupte!!!

25.04.2014 7:34

Pan Laudát se v článku ze dne 21.4.2014 vyjádřil pohrdavě a urážlivě o občanech České republiky, o kterých prohlásil, že: „...Lidé jsou ale líní a měli by víc makat“.

Petice: Pane Františku Laudáte, odstupte!!!
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Tímto arogantním výrokem se my, poctivě se živící občané, cítíme uraženi. Toto prohlážení je Plivnutím jste do tváře statisícům až milionům poctivě pracujících.

Odplivnutím si před tisíci prodavačkami v hypermarketech, které šikanovány zaměstnavatelem dřou i přes čas, za almužnu. Pan Laudát svým skandálním výrokem plivl do tváře tisícům dělníků na stavbách, kteří pracují a velmi tvrdě, doslova od slunka do slunka. Projevil pohrdání tisíci lidí, pracujících u pasu. Svojí arogancí zneuctil poctivou práci milionů poctivých lidí. Ponížil též, statisíce nezaměstnaných, kteří by rádi pracovali, ale nemohou. Plivnul do tváře všem poctivým lidem. Na http://www.parlamentnilisty.cz/ byl vyzván, by se za svá slova omluvil. Pan Laudát však opět plivl do tváře voličům a výzvu nechal smazat.

Tento člověk by tedy měl pozbýt mandátu! Ať už dobrovolně, nebo na vyzvání jeho strany, případně prezidenta republiky. Nechceme se nechat urážet arogantními a nestoudnými politiky!

PANE LAUDÁTE, REZIGNUJTE!!!

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: petice, ParlamentniListy.cz

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

18:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 352. díl. Schmeedovy paměti

Čtenářský zážitek Petra Žantovského z pamětí Woodyho Allena.